Maltepe Üniversitesi 14. Dönem Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Maltepe Üniversitesi 14. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Maltepe Üniversitesi 14. Dönem Mezunlarını Uğurladı

İstanbul Maltepe Üniversitesi, mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı.

21.06.2014 13:37  Güncelleme: 13:41

İstanbul Maltepe Üniversitesi mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı. Marmara Eğitim Köyü'nde bulunan Dr. Reşit Galip Salonu'nda yapılan törende 2013-2014 akademik yılında bini aşkın ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisi mezuniyet sevincini yaşadı.

Kültür Merkezi'nde Dr. Reşit Galip Salonu'nda gerçekleşen ve bando takımının sahne almasıyla başlayan törene, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aytekin Berkman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahin Karasar, senato ve yönetim kurulu üyeleri ile öğretim elemanlarının yanı sıra çok sayıda davetli ve aileler katıldı.

Bu yıl Türkiye ve KKTC çapında 13.'sü düzenlenen ELSA- Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Kurgusal Dava Yarışması'na katılan Farazi Dava Yarışmaları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zeynep Karaer Güçlü ve takım çalıştırıcısı Yrd. Doç. Dr. Gülşah Vardar Hamamcığlu'na, TÜBA Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü'nü kazanan Doç. Dr. Ebru Menşur Alkoy'a ve E-Devlet Yenilikçi Proje Yarışması'nda ödül kazanan Erdal Güvenoğlu'na teşekkür plaketlerini Rektör Prof. Dr. Aytekin Berkman takdim etti.

Ardından, bu yıl ikincisi düzenlenen ve öğrencilerimizin uluslararası alanda akademik gelişimlerini sağlayan ve yabancı öğrencilerle bilimsel çalışmalarını paylaşmalarına olanak tanıyan Uluslararası Öğrenci Kongreleri'nin 'Koordinatörlük' görevini üstlenen Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Betül Çotuksöken'e öğrencilerimize kazandırdığı sorumluluk duygusu ve desteği için teşekkür plaketini takdim etti. Organizasyon ekibinin tamamen öğrencilerden oluştuğu Uluslararası Öğrenci Kongreleri'nin fakülte başkanları, teşekkür plaketlerini Koordinatörleri Prof. Dr. Betül Çotuksöken'in elinden aldı.

Fakültelerini birincilikler bitiren öğrencilere dekanları tarafından 'Birincilik' plaketi verilmesinin ardından mezunların keplerini fırlatmasıyla tören sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maltepe Üniversitesi 14. Dönem Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement