Manavgat'ta MATSO'nun yeni başkanını belirleyen seçimi Önem Gök 22 oyla kazandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manavgat'ta MATSO'nun yeni başkanını belirleyen seçimi Önem Gök 22 oyla kazandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) başkanlık seçimini kırmızı listenin adayı Önem Gök kazandı. 41 meclis üyesinin 22'sinin oyunu alan Gök, rakibi Seydi Tahsin Güngör'ü geride bırakarak Manavgat ekonomisi için meclis üyeleriyle ortak akılla çalışacaklarını söyledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Önem Gök oldu.

MATSO binasında yapılan seçimlerde kırmızı listenin adayı Önem Gök ile mavi listenin adayı Seydi Tahsin Güngör yarıştı.

Seçimlerde 41 meclis üyesinin 22'sinin oyunu alan Önem Gök, MATSO'nun yeni başkanı oldu.

Gök, seçimlerin demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlandığını belirtti.

İş dünyası ve oda üyelerine teşekkür eden Gök, Manavgat ekonomisini daha ileriye taşımak için meclis üyeleriyle ortak akılla çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.