Manisa'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını

Manisa\'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını

Manisa'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, plastik ve kimyasal atıkların alev almasıyla birlikte tesise de sıçradı. Olay yerine itfaiye, AFAD, GAMER ve sağlık ekipleri ile Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 1 yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

22.06.2023 17:31  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'da organize sanayi bölgesindeki bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

Yunusemre ilçesi Eski Menemen Caddesi'ndeki organize sanayi bölgesinde kurulu bulanan bir geri dönüşüm tesisinin bahçesinde depo olarak kullanılan bölümde, saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Depodaki plastik ve kimyasal atıkların alev almasıyla çıkan yangın, bir süre sonra tesise de sıçradı. Zaman zaman patlama seslerinin de geldiği tesisten yükselen siyah dumanlar, kentin pek çok noktasından görüldü.İhbar üzerine bölgeye itfaiye, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) ve sağlık ekipleri ile Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 1 yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement