Marvel's Spider-Man 2, Chadwick Boseman'a Saygı Duruşunda Bulunuyor - Son Dakika
Güncel

Marvel's Spider-Man 2, Chadwick Boseman'a Saygı Duruşunda Bulunuyor

Marvel\'s Spider-Man 2, Chadwick Boseman\'a Saygı Duruşunda Bulunuyor

Marvel's Spider-Man 2 oyunu, Black Panther rolüyle tanınan Chadwick Boseman'a içten bir saygı duruşunda bulunuyor. Oyunda, Wakanda Büyükelçiliği'nin bulunduğu bir bölge ve Miles Morales karakterinin Wakanda Forever selamı gibi easter egg'ler yer alıyor. Bu, Boseman'a yapılan ikinci saygı duruşu, çünkü daha önce Spider-Man: Miles Morales oyununda da ona atıfta bulunulmuştu. Spider-Man 2'nin çıkışıyla birlikte, oyuncular bu ilginç detayları keşfedebilirler.

21.10.2023 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün itibariyle piyasaya çıkan Marvel's Spider-Man 2, Black Panther rolüyle tanınan merhum Chadwick Boseman'a içten bir saygı duruşunda bulunuyor. Oyunun birçok easter egg'i arasında bir tanesi dokunaklı bir saygı duruşu olarak öne çıkıyor.

Spider-Man 2'de Kara Panter de unutulmamış

Oyuncular Midtown bölgesinde, Spider-Man 2 öncesi oyunlarından tanıdık bir yer olan Wakanda Büyükelçiliği'ni bulacaklar. Miles elçiliğin ön kapısına yaklaştığında, oyunculara "Onurlandırmak" için ? tuşuna basmalarını söyleyen bir komut istemi beliriyor. Etkinleştirildiğinde, Miles ciddiyetle kollarını göğsünün üzerinde kavuşturarak ikonik Wakanda Forever selamını veriyor.

Wakanda Forever. #SpiderMan2 pic.twitter.com/nNfDBUrMur

— Greg Miller (@GameOverGreggy) October 19, 2023

Bu etkileşim kısa olsa da, duygusal yankısı yadsınamaz. Spider-Man 2, Boseman'a saygı duruşunda bulunan ilk oyun değil. Boseman'ın 2020'de ani vefatından kısa bir süre sonra piyasaya sürülen Spider-Man: Miles Morales'te oyun, jenerikte dokunaklı bir mesaj içeriyordu:

"Asil bir kralın, Chadwick Boseman'ın sevgi dolu anısına. Onun onuru, gücü ve merhameti gelecek nesiller boyunca yankılanacak. Sonsuza dek Wakanda."

Venom yan oyunu mu geliyor?

Ayrıca oyun, Boseman'ın 42 filminde Jackie Robinson'ı canlandırarak çığır açmasına bir gönderme olarak 42. Cadde'nin adını "Chadwick Yolu" olarak değiştirdi.

Hayranlar tarafından merakla beklenen Spider-Man 2 dün PS5'te görücüye çıktı. Oyuncular bu yeni maceraya atılırken, oyunla ilgili böyle ilginç detayları öğrenmek için bizi takipte kalabilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Güncel Marvel's Spider-Man 2, Chadwick Boseman'a Saygı Duruşunda Bulunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement