Ünlü Aktöre Gizli Röportaj Veren Uyuşturucu Baronu Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Aktöre Gizli Röportaj Veren Uyuşturucu Baronu Yakayı Ele Verdi

Ünlü Aktöre Gizli Röportaj Veren Uyuşturucu Baronu Yakayı Ele Verdi

Filmlere konu olacak bir firarla hapishaneden kaçmayı başaran uyuşturucu baronu, Sean Penn ile gizlice yaptığı röportaj nedeniyle yakayı ele verdi.

10.01.2016 10:00  Güncelleme: 17:13

Meksikalı ünlü uyuşturucu baronu Joaquin 'El Chapo' Guzman, Sean Penn ile yaptığı gizli röportaj yüzünden yakalandı.

FİLM GİBİ FİRAR

Uyuşturucu baronu Joaquin 'El Chapo' Guzman, Meksika'da bulunduğu üst düzey güvenlikli hapishanedeki hücrenin banyosundan bir anda kaybolarak, yeryüzünün 19 metre altında, yaklaşık 1.5 kilometrelik, havalandırmalı, aydınlatmalı ve raylı sistem yerleştirilmiş tünelden motosikletle kaçmayı başarmıştı.

GİZLİ RÖPORTAJ BAŞINI YAKTI

Meksikalı yetkililer, hayat hikayesinin bir filme konu olması için film yapımcıları ve aktörlerle bağlantı kurmaya meraklı olan Guzman'ın, Rolling Stone dergisinde yayınlanmak üzere Amerikalı ünlü aktör Sean Penn ile gizlice yaptığı röportajın kendilerine yol gösterdiğini açıkladı.

1 MİLYAR DOLARLIK SERVET

Forbes dergisi tarafından, 1 milyar dolarlık serveti ile dünyanın güçlü kişileri arasında gösterilen 61 yasındaki Guzman, 12 Temmuz 2015'te, tutulduğu yüksek güvenlikli Altıplano hapishanesinden kaçmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Aktöre Gizli Röportaj Veren Uyuşturucu Baronu Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • transportcu: la adam yakalanmadı bunlar yalan haber yapıyorlar 3 14 Yanıtla
  • iyi: Hayret birsey adam sanki dogru yolda kazanmis parayi en kotusunu yapmis insanlari zehirlemis kactane gec cok insan olmus. Bu simdi terorïst degilde nedir.asil boyle inlarin yasamamisi lazim. 15 0 Yanıtla
  • Çöldeki Kutup Ayısı: Ulan ne güzel kaçmış Kurtulmuşsun. Ne röportajı, neyi ispat etmeye çalışıyorsun. Şimdi yeni yöntemler.. yeni fikirler vs düşün dur... 1 8 Yanıtla
  • Richi Rich: Sorun değil yeni planı hazırdır.Adamı gündem yapmaya çalışıyorlar bence... 7 1 Yanıtla

Advertisement