Meleklerle Yaşamak Hakkında Herşey Optimum'da! - Son Dakika
Güncel

Meleklerle Yaşamak Hakkında Herşey Optimum'da!

Meleklerle Yaşamak Hakkında Herşey Optimum\'da!

Optimum Outlet ziyaretçilerine farklı sürprizler sunmaya devam ediyor.

03.10.2012 10:21

Optimum ziyaretçileri 6 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek söyleşi ve imza gününde Beki İkala Erikli ile bir araya geliyorlar.

Ünlü yaşam koçu ve "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazarı Beki İkala Erikli, 6 Ekim Cumartesi günü 15:30'da Optimum Outlet ziyaretçileriyle buluşacak.

D&R işbirliğiyle düzenlenen söyleşi ve imza gününde Beki İkala Erikli'nin sevenleri kendisiyle tanışmak ve kitaplarını imzalatma fırsatını bulacaklar.

Yaşam Koçluğu'nun yanı sıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesiyle iletişim, geçmiş yaşam şifası ve 'meleklerinizle iletişim kurma' çalışmaları yapan Beki İkala Erikli'nin kitaplarının arasında "Meleklerle Yaşamak", "Meleklerin Gücü", "Geçmişi Şifalandırın" ve "Meleklerle Yaşamak El Kitabı" yer alıyor.

Optimum Outlet'de sevenleriyle bir araya gelecek ve kitaplarını imzalamanın yanı sıra onlarla keyifli bir söyleşi de gerçekleştirecek olan Beki İkala Erikli, Optimum Outlet ziyaretçilerine farklı bir gün yaşatacak.

Optimum Outlet, Beki İkala Erikli'nin sevenlerini 6 Ekim Cumartesi günü 15:30'da kendisiyle tanışmak ve kitaplarını imzalatmak üzere bekliyor.

Beki İkala Erikli kimdir?

Küçük yaşta psişik yeteneklerini keşfeden ve uzun yıllar çevresinin de etkisiyle bu yönünü bir kenara atan Beki İkala Erikli, İngiltere'de Sir John Whitmore'dan Executive Coaching ve Collin Reeve'den NLP Practitioner/ Business NLP (Neurolingual Programming) eğitimi aldı.

Heidelberg'de Coaches Training Institute'un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladı. Hawaii'li şaman Dr. Ihaleakala Hew Len'den aldığı Ho'oponopono eğitimi sayesinde öğrenciliği ve kariyeri boyunca bir kenara attığı içsel rehberliğine yeniden kavuştu.

İçsel rehberliği, onu Münih'te Charles Virtue'dan Medyumluk Sertifikasyonu ve Hawaii'de Dr. Doreen Virtue©'dan Meleklerle Çalışma (ATP) ve Meleklerle Medyumluk (ATM) Eğitimi almaya yöneltti. Erikli, Executive Coaching/Yaşam Koçluğu'nun yanı sıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesiyle iletişim, geçmiş yaşam şifası ve 'meleklerinizle iletişim kurma' çalışmaları yapmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meleklerle Yaşamak Hakkında Herşey Optimum'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement