Mersin'de Çöken Binanın Sahibi Faciayı Anlattı (2) - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Çöken Binanın Sahibi Faciayı Anlattı (2)

Mersin\'de Çöken Binanın Sahibi Faciayı Anlattı (2)

Bebeğin TEDAVİSİ SÜRÜYOR Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan 4 kişiden 3'ünün durumunun iyi olduğu, 45 günlük bebeğin de yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

06.02.2015 15:40

Bebeğin TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan 4 kişiden 3'ünün durumunun iyi olduğu, 45 günlük bebeğin de yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Göçükte yaralanan 25 günlük bebek Uğur Yiğit Zihnetler, MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, ayağı kopan Hatice Zihnetler ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki yaralılar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Meltem Nass Düce, göçüğün ardından 4 yaralının hastanelerine getirildiğini belirterek, "Biri Suriye vatandaşıydı o acilde ayakta takip edildi, herhangi bir problemi olmadığı için bu sabah itibariyle taburcu ettik. Diğer hasta 25 günlük bir bebek. Onu şu anda çocuk yoğun bakımda izliyoruz. O hasta ile ilgili kafatasında kırıkları olduğu ve kontrol grafiklerinde kanama alanları genişlediği için yoğun bakımda takip ediliyor. Dolayısıyla o hastanın ayrıca bacağında da bir kırığı var. Diğer bacağında da ezilmeleri var. Yoğun bakımda kalması gerekiyor" dedi.

Ortopedi Cerrahi Uzmanı Dr. Egemen Ayhan ise minik bebek ile ilgili şunları söyledi:

"Bebek hastamızla ilgili uyluk kemiğinde bir tane kırığı var. Bu kırık çok ayrışmadığı için alçı ile tedavi edeceğiz. Erişkin hastalarımızdan ortopedi servisinde yatmakta olan Murat Yıldırım'in sol elinde 3, 4 ve 5'inci parmakta ezilme yaraları mevcut. Bu ezilme yaralanmalarıyla ilgili acil müdahalesini yaptık. Bayan hastamızın da sağ el kolunda kesikler ve ezilme yaralanmaları mevcuttu. Bunları mikrocerrahi yöntemlerle onardık, gerekli temizliğini yaptık. Gerekli tedavileri de sürecektir"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Çöken Binanın Sahibi Faciayı Anlattı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement