Merve Doğan ile Semih Kınalı, Evliliğe İlk Adımını Attı - Son Dakika
Güncel

Merve Doğan ile Semih Kınalı, Evliliğe İlk Adımını Attı

Merve Doğan ile Semih Kınalı, Evliliğe İlk Adımını Attı

Merve Doğan ile Cinemaximum'un eski Müdür Yardımcısı Semih Kınalı, Yenikent Park'ta gerçekleşen nişan töreniyle evliliğe ilk adımını attı.

02.01.2014 10:07

Serdivan AVM'de tanışan ve birbirlerine gönlünü kaptıran Sbarro Pizza Müdürü Merve Doğan ile Cinemaximum'un eski Müdür Yardımcısı Semih Kınalı, Yenikent Park'ta gerçekleşen nişan töreniyle evliliğe ilk adımını attı.

Aslen Kahramanmaraşlı olan Mürvet & Mehmet Doğan çiftinin iki ve güzel kızından biri olan Merve Doğan ile Sakarya'nın tanınmış ailelerinden Meryem & Yakup Kınalı çiftinin iki ve yakışıklı oğlundan biri olan Semih Kınalı; Adapazarı Belpaş Yenikent Park'ta gerçekleşen nişan töreniyle evliliğe giden yolun ilk adımını attı. Cemiyete atkılan davetliler arasında; AGB Yapı Yönetim kurulu Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ahmet Bayraktar, Osmanlı Sebze ve Meyve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İdris Toksa, Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı ve 92.1 Hür Fm 5. Boyut Program Yapımcısı Akif Yener, Canses.net ve CanShop Yönetim kurulu Başkanı Ferhun Tarım, Bulunmayan.com Alışveriş Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürsu Erinç, Karadeniz sanatçılarının Sakarya'daki ünlü fotoğrafçılarından Yusuf Karpuz, Sakarya Tv'lerin ve internetçilerin ünlü kameramanlarından Sabahattin Kurt, Klarnet Sanatçısı Uğur Işık, Serdivan AVM Cinemaximum Müdür Yardımcısı Müzeyyen Pamukçu'da yer aldı.

Düğün 7 Eylül 2014'te

Doğan ve Kınalı Aile büyükleri ve yakınları ile genç çiftin yakın dost ve mesai arkadaşlarının bu mutlu gününde yalnız bırakmadığı Merve Doğan ile Semih Kınalı çiftinin nişan yüzüklerini damadın abisi İsa Kınalı takarken, törende konuşma yapan Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, çiftleri kutlayarak, evlilik yolunda sağlık ve mutluluklar diledi. Düğün Törenlerini ise 7 Eylül 2014 Pazar günü Duygular Funda Düğün Salonu'nda gerçekleştirecek olan Merve Doğan ile Semih Kınalı çifti, şimdiden davetlere başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merve Doğan ile Semih Kınalı, Evliliğe İlk Adımını Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement