MHP'den Teröre Tepki İçin Gece Eylemi - Son Dakika
Güncel

MHP'den Teröre Tepki İçin Gece Eylemi

MHP\'den Teröre Tepki İçin Gece Eylemi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları Hakkâri’nin Çukurca ilçesine Dağlıca bölgesinden gelen şehit haberleri üzerine toplanarak terörü protesto etti.

07.09.2015 02:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları Hakkari'nin Çukurca ilçesine Dağlıca bölgesinden gelen şehit haberleri üzerine toplanarak terörü protesto etti.

MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk Anıtı teröre tepki göstermek amacıyla eylem yaptı. Sosyal paylaşım siteleri ve sms yolu ile haber verilmesi üzerine yaklaşık 500 kişi Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Dağlıca Bölgesi'nde terör saldırısı sonucu çok sayıda askerin şehit ve yaralı olduğu haberleri üzerine toplandı. Alanda dev Türk Bayrağı açılırken, bazı vatandaşlarda üzerlerine Türk Bayrağı sardı.

Atatürk anıtı önünde kalabalığa hitaben bir konuşma yapan MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, gelen şehit haberleri üzerine yüreklerinin yandığını dile getirdi. Şeker konuşmasında "Bu akşam vatanını, bayrağını ve milletini seven insanlar olarak hepimizin yüreği yanıyor, ciğeri kanıyor. Türk Milleti olarak bu gün burada vatanını, bayrağını, milletini seven bireyler olarak buradayız. Artık sadece Ereğli'yi değil bütün milletimizi, bütün vatanımızı, bütün Türkiye'yi çağırıyoruz. Sizlerin huzurunda şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, peygamberimize komşu olmalarını, şehitliklerinin makbul olmalarını ve mekanlarını ve derecelerini kavi bulmalarını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Şeker'in konuşmasının ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

MHP'nin yanı sıra Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi ve Ülkü Ocakları mensuplarının da destek verdiği eylem olaysız bir şekilde sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'den Teröre Tepki İçin Gece Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement