MHP Genel Merkezi'ne Saldırı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Merkezi'ne Saldırı Düzenlendi

MHP Genel Merkezi\'ne Saldırı Düzenlendi

Murat Başkonak adlı şahıs, kullandığı arabayla partinin bariyerlerini aşarak giriş kapısına kadar geldi.

24.08.2013 12:42  Güncelleme: 12:41

MHP'nin Konya mitingi öncesinde genel merkezde tüm parti yöneticilerinin bulunduğu sırada Murat Başkonak adlı şahıs kullandığı arabayla partinin bariyerlerini aşarak giriş kapısına kadar geldi.

"BENİ ÖLDÜRECEKLER"

Giriş kapısının önündeki Kültigin ve Bilge Kağan heykellerini çevreleyen zincirleri de aşarak heykellere çarparak durdu. Hemen ardından MHP'deki güvenlik görevlilesi polis kişiyi gözaltına aldı.

Saldırıyı gerçekleştiren Başkonak, arabadan inerken, "Beni öldürecekler" diye bağırırken, MHP Genel Merkezi'nin hemen yanındaki alışveriş merkezinin üstünde bir taraftan da bir kadının olayı kamerayla görüntülediği dikkat çekti. Polis, söz konusu kamera görüntülerine de el koydu. Polis araçta bomba araması yaptı.

BAHÇELİ DE GENEL MERKEZDEYDİ

Olay hemen Genel Başkan Bahçeli'nin genel merkeze gelmesi sonrasında gerçekleşti. Olayın gerçekleştiği sırada Konya mitingi öncesi gazeteciler ve parti yönetiminin neredeyse tamamı genel merkezde bulunuyordu.

GAZETECİLERE GÖRÜNTÜ YASAĞI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi binası girişinde yaşanan şüpheli araç paniğini görüntülemek isteyen gazetecileri partili bir grup engelledi.

"BU NE İŞGÜZARLIK, ÇEKİM YAPMAYIN"

Saat 12.00 sıralarında yaşanan olayı duyduktan sonra bölgeye gelen gazeteciler, MHP'li bir grup ve güvenlik görevlilerinin tepkisi ile karşılaştı. Olay üzerine dışarıya çıkan Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, bir gazetecinin görüntü aldığını fark edince, "Bu ne işgüzarlık, çekim yapmayın." dedi.

"Ö GÖRÜNTÜLERİ ÇABUK SİL"

Ardından diğer partili ve güvenlik görevlileri de "Görüntü alamazsın, o görüntüleri çabuk sil." diye kameramana çıkıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP Genel Merkezi'ne Saldırı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement