MHP Lideri Devlet Bahçeli Mevlit Kandili'ni Kutladı - Son Dakika
Güncel

MHP Lideri Devlet Bahçeli Mevlit Kandili'ni Kutladı

MHP Lideri Devlet Bahçeli Mevlit Kandili\'ni Kutladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk-İslam aleminin ve tüm vatandaşların Mevlit Kandili'ni kutladı. Bahçeli, yaptığı açıklamada, Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya teşrif etmesiyle manevi hüsranın sona erdiğini ve hidayet susuzluğunun dinmiş olduğunu belirtti. Bahçeli, Mevlid Kandili'nin yeni bir diriliş ve yükseliş ruhunun Türk ve İslam toplumlarına nüfuz etmesini umduğunu ifade etti.

26.09.2023 15:53

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Mevlit Kandili münasebetiyle hasreti çekilen yeni bir diriliş ve yükseliş ruhunun özellikle ve Türk ve İslam toplumlarına nüfuz etmesi başlıca ümidimdir." ifadesini kullandı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yayımladığı Mevlit Kandili mesajında, cehaletin, melanetin, dalaletin, her türlü insani felaket ve mağduriyetin kol gezdiği, dahası zamanın köşe başlarını tuttuğu kapkaranlık bir dönemde, Hazreti Muhammed Mustafa'nın dünyaya teşrif ettiğini, nuruyla alemleri aydınlattığını belirtti.

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifiyle manevi hüsranın bittiğini, hidayet susuzluğunun dindiğini aktaran Bahçeli, şunları paylaştı:

"Nitekim bu gece kutlu bir doğumu, Cenabıallah'ın rahmet tecellisini müjdelemiştir. Resulullah, akıl ve adaletin, güzel ahlak ve imanın, barış ve kardeşliğin, temiz vicdan ve samimi inancın timsali, tefekkür ve tezekkür zirvesidir. Onun imrenilecek hayatı, onun çağlar üstü tavsiye ve tembihleri, insanlığın aradığı huzur ve manevi zenginliğin yegane kefili ve kifayetidir.

Mevlit Kandili münasebetiyle hasreti çekilen yeni bir diriliş ve yükseliş ruhunun özellikle ve Türk ve İslam toplumlarına nüfuz etmesi başlıca ümidimdir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin bu mübarek gecesini dualarımla kutluyor, Efendimize salatü selam ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı kandiller."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Lideri Devlet Bahçeli Mevlit Kandili'ni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement