Milas'ta, AK Parti'ye Siyah Çelenk - Son Dakika
Güncel

Milas'ta, AK Parti'ye Siyah Çelenk

Milas\'ta, AK Parti\'ye Siyah Çelenk

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 'Taksim Gezi Parkı Direnişine Destek' için yürüyüş düzenlenip, Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı önüne siyah çelenk bırakıldı.

08.06.2013 22:55

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 'Taksim Gezi Parkı Direnişine Destek' için yürüyüş düzenlenip, Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı önüne siyah çelenk bırakıldı.

Taksim Gezi Parkı'ndaki direnişe destek için bugün Milas'ta Demokrasi ve Emek Platformu tarafından yaklaşık 2 bin kişinin miting ve yürüyüş düzenlendi. Ata Park'ta toplanan kalabalık, 'İşte AKP, çapulcular geliyor', 'Faşizme karşı omuz omuza', 'Hükümet istifa', 'Her yer Taksim her yer direniş', 'Taksimde düşene, dövüşene bir selam', 'Gün gelecek, devran dönecek, AKP halka hesap verecek' sloganları atarak Cumhuriyet Caddesi'ndeki Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı Binası'na yürüdü. Barikat kuran Çevik Kuvvet, grubu parti binasına 100 metre kala durdurdu. Grnuptaki bazı sendika temsilcileri ile CHP Muğla Eski Milletvekili Fevzi Topuz, grup adına Ak Parti'nin önüne siyah çelenk bıraktı. Daha sonra DİSK Genel İş Sendikası Muğla Şubesi İkinci Başkanı Uzay Kocabaş, platforma adına basın açıklamasını okudu. Kocabaş açıklamasında, "Ak Parti Hükümeti'nin Gezi Parkı eylemine verdiği tepki, eylemi önlemek için başvurduğu polis devleti uygulamaları tüm halkın alanlara inmesine neden olmuştur. Özellikle son 10 gündür tüm Türkiye polis devletinin zulmü ve devlet terörü altınladır. Herkesin yaşam biçimine müdahale eden, yurttaşların yediğine içtiğine, giyimine kuşamına, çocuk sayısına kısacası bireysel yaşamdan toplumsal yaşamın her alanına kadar müdahale eden AKP zihniyeti toplumsal vicdanı yaralamaya başlamıştır. Biat kültüründen beslenen AKP malumu ilan etmiş, kendisine karşı itaatsizlik başlayınca devleti bir anda polis devletine çevireceğini net olarak ortaya koymuştur. Ancak halkın teslim olmaya niyeti yoktur, halk direne direne kazanacaktırö dedi.

Grup açıklamanın ardından tekrar slogan atarak, Ata Park'a yürüyüp, olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milas'ta, AK Parti'ye Siyah Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement