Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, köylere yolcu taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

11.02.2013 13:44  Güncelleme: 13:45

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, köylere yolcu taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 5 kişi ağır yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Kahta-Adıyaman karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Adıyaman yönüne giden 43 yaşındaki Mehmet Yılmaz yönetimindeki 02 D 4032 plakalı yolcu minibüsü, Ortaca Köyü yakınlarında Önder Alper yönetimindeki 02 FS 711 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle minibüs yolda, kontrolden çıkan otomobil ise taklalar atarak tarlaya devrildi.

Görenlerin yardıma koştuğu kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yolda görevliler, minibüste bulunanları dışarı çıkardı. Minibüs yolcularından Dede Ordu yaşamını yitirdi. Ordu'nun cesedi otopsi için morga gönderilirken, devrilen minibüs ile tarlaya uçan otomobildeki yaralılar ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan minibüs şoförü Mehmet Yılmaz ile Şeyho Barlas, Ömer Dolal, Engin Ağca ve Mustafa Alper'in hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanan Kahta-Adıyaman karayolu kaza yapan minibüs ve otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Otomobil sürücüsü Önder Alper'in gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Adıyaman/ Kahta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement