Minibüste Tabancayla Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Minibüste Tabancayla Vuruldu

Minibüste Tabancayla Vuruldu

Beyoğlu'nda Ramazan Akçay kullandığı minibüs içinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

09.04.2012 02:43  Güncelleme: 08:23

Beyoğlu'nda kullandığı minibüs içinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan Ramazan İbrahim Akçay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, cinayetin yol verme tartışması sonucu işlendiğini tahmin ediyor.

Olay, saat 20.30 sıralarında Piripaşa Mahallesi Şaban Deresi Sokak'ta meydana geldi. 34 TG 5171 plakalı minibüsle tekstil sektöründe çalışan 46 yaşındaki Ramazan İbrahim Akçay, önünü kesen, plakası henüz belirlenemeyen gri renkli Hyundai marka otomobilin sürücüsü tarafından tabancayla vuruldu. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Akçay, yoldan geçen bir taksiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıyı, acil servise teslim eden taksici de polise bilgi vermeden kayıplara karıştı.

Olay sonrası çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, iki sürücünün tartışmaya başladığını ve yaklaşık 200 metre sonra Akçay'ın aracının önünü kesen diğer sürücünün otomobilinden inerek Akçay'a ateş ettiğini belirledi. Cinayetin yol verme tartışması sonucu işlenmiş olabileceğini düşünen polis, saldırganı yakalamak için çalışmalara başladı. - İstanbul/ Beyoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüste Tabancayla Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement