Mirkelam'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Mirkelam'dan Sağduyu Çağrısı

Mirkelam\'dan Sağduyu Çağrısı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, son dönemlerde artan şiddet olaylarına karşı vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

09.09.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari- Dağlıca ve Iğdır'daki saldırılarını lanetleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, vatandaşların provokasyonlara gelmeyerek sağduyulu olmasını istedi.

Mirkelam, yaptığı yazılı açıklamada, ilk olarak Dağlıca ve Iğdır'da PKK tarafından yola döşenen bombaların patlatılması sonucunda yaşamını yitiren asker ve polislere Allah'tan rahmet diyerek başladı.

Açıklamasında özellikle Türkiye'nin yıllardan bu yana birlik ve beraberlik içerisinde istikrarı yakaladığını sözlerine ekleyen Mirkelam, şu ifadelerini kullandı: "Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğine yapılan bu saldırıları şiddet ve nefretle lanetliyoruz. Hakkari-Dağlıca ve Iğdır'da güvenlik güçlerimize yönelik yapılan bu hain saldırılar, bizleri derin acı ve üzüntüye boğmuştur. Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan bu tür saldırılarla daha öncede karşılaşan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelecek kudrettedir. Bu saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rağmen, saldırılarda yaralanan asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Terör saldırıları karşısında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız. Terör saldırıları karşısında daha sıkı kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Herkesi bu konuya sağduyulu olmaya davet ediyorum."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Mirkelam'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement