Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin Çift Yöne Açılmasında Gecikme - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin Çift Yöne Açılmasında Gecikme

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi\'nin Çift Yöne Açılmasında Gecikme

Ilgın Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin çift yönde açılmasını isteyen esnaflar kısa bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

19.06.2013 10:51

H.İbrahim Oral konu hakkında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafıyla bir görüşme yaparak gecikme konusunda elde olmayan sebepleri izah ederken şunları söyledi:

"Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafının gönlünü aldık. Trafiğin çift yöne açılmasında yol kazasına uğradık. Fakat İl Emniyet Müdürümüz Hüseyin Namal gelecek ay ,yapılan yanlışlık düzeltilecek dedi. Esnaf rahat bir nefes aldı. Halk ne isterse ne derse o olur. Ne diyelim "geç olsun da güç olmasın " demiş atalarımız. 2012 yılında cadde esnaflarımızın yoğun talebi karşısında biz konuyu Belediye Meclisimize götürdük. Mecliste oy birliği ile caddenin çift yönlü trafiğe açılmasına karar verdi. Konuyu İlçe Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüzle de görüşüp caddenin çift yöne açılması konusunda mutabakata vardık. Biz Belediye olarak çalışmalarımızı tamamlayıp caddeyi çift yönlü trafiğe uygun hale getirdik. Tabi ki bu süreçte İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden destek aldık.

İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Öz Başkanlığında İlçe Trafik Komisyonu toplandı.Oy çokluğu ile çift yöne açılması kararını aldık. Karar İl Trafik Komisyonuna gitti. Teamüllere göre İl Trafik Komisyonu bizim kararımıza uyması gerekirken aksi yönde bir karar alındı. Ben derhal konunun üzerine gidip İl Emniyet Müdürümüz Hüseyin Namlı ile görüştüm. Sehven yanlış yapıldığını belirledik. İnşallah bir ay sonraki İl Trafik Komisyonunda, İlçe Trafik Komisyonunda aldığımız karar doğrultusunda bir karar alınacak. Emniyet Müdürümüz yanlışın düzeltileceği sözünü verdi.

Bu süreçte ben esnafımızdan biraz sabırlı olmalarını istiyorum. Bazı hayır işlerinin böyle muzır manileri çıkabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin Çift Yöne Açılmasında Gecikme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement