Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın Açılışı Yapıldı

Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası\'nın Açılışı Yapıldı

Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın açılışı yapıldıKemer'de sabah müsabakaları başlayan 23'üncü Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın açılış seremonisi yapıldı.

05.03.2016 20:47

Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın açılışı yapıldı

Kemer'de sabah müsabakaları başlayan 23'üncü Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın açılış seremonisi yapıldı.

Seremoniye, Avrupa Judo Federasyonu Spor Direktörü Wieclaw Blach, Türkiye Judo Federasyonu Onursal Başkanı Natık Canca ve Federasyon Başkanı Fatih Ünsal da katıldı. Türk bayrağı ve flamaların geçişinin ardından sporcular ülkelerinin bayraklarıyla seremoniye katıldı. Seremonide konuşan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Ünsal, sporculara başarı dileğinde bulundu.

Babası adına düzenlenen organizasyonla ilgili konuşan Nazım Canca'nın büyük oğlu ve Türkiye Judo Federasyonu Onursal Başkanı Natık Canca, Bugün burada rahmetli babam Nazım Canca'nın ruhunun güzellikler yaşadığına inanıyorum. O kadar güzel bir organizasyon içerisindeyiz ki o yattığı yerde çok mutlu. Ben ailece judocuyum eşim, kardeşlerim, damatlar hepimiz judocuyuz. Judoya gönül vermiş insanlarız. Judoyu çok seviyoruz diye konuştu.

Avrupa Judo Federasyonu Spor Direktörü Wieclaw Blach da sporculara başarı diledikten sonra seremoni tamamlandı ve müsabakalar devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement