Necati Alsancak Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Necati Alsancak Seçim Sonuçları

Necati Alsancak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kırıkkale Keskin belediye başkan adayı olan Necati Alsancak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kırıkkale Keskin belediye başkan adayı olan Necati Alsancak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırıkkale Keskin ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Necati Alsancak isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Kırıkkale Keskin adayı Necati Alsancak kimdir? İyi Parti Kırıkkale Keskin adayı Necati Alsancak yüzde kaç oy aldı?

Necati Alsancak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Kırıkkale Keskin belediye başkan adayı olarak gösterilen Necati Alsancak Keskin ilçesinde % 34,75 oranında oy almıştır. Keskin ilçesinde % 34,75 oranında oy olan Necati Alsancak adlı İyi Parti adayı toplamda 1.806 adet oy sayısına ulaştı.

Necati Alsancak Kimdir?

Necati Alsancak Seçim Sonuçları

Necati Alsancak, 1955 yılında Keskin ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Keskin'de tamamlayan Alsancak, Ankara Ticaret Turizm Yüksek Öğretmen Okulu İşletme - Muhasebe Bölümünü bitirdi. Orman Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığında memuriyete başlayan Alsancak, 1980-2002 yılları arasında İller Bankası Genel Müdürlüğünde şef, şube Müdürü, uzman, Başkan Yardımcılığı ve Başkan vekili görevlerinde bulundu. 2002-2018 yılları arasında Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk-İmar-Sen Genel Başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen'de Dış İlişkiler, Sosyal İşler ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevlerini yürüten Alsancak, 2018 yılı şubat ayında İller Bankası Genel Müdürlüğünde ki görevine dönen Alsancak, evli ve 2 çocuk babası.

Kırıkkale Keskin ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Necati Alsancak Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement