Nice 64'lere - Son Dakika
Güncel

Nice 64'lere

Nice 64\'lere

Kağıtspor'un en branşı olan Karateciler, bu başarısını yöneticileri, Antrenörleri, sporcuları ve velileriyle birlikte pasta keserek kutladı.

17.01.2013 08:56  Güncelleme: 11:08

2012 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un kazandığı 378 derecenin 64'ünü kulüp müzesine kazandırarak, branşlar içerisinde yılın en fazla madalya kazanan branşı olan Karateciler, bu başarısını kutladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Sporcu Eğitim Merkezi Uzakdoğu Sporları Salonunda gerçekleşen kutlamaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Başkan vekili Kemal Yazıcı, Karate Branş sorumlu yöneticisi Ramazan Kocabıyık, Kağıtspor yöneticisi, Eyüp Karaarslan, Karate Antrenörleri ve başarının mimarları Kağıtsporlu karateciler ve veliler katıldı.

2013'de de İddialılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Başkan Vekili Kemal Yazıcı, sporcuları tebrik ederek, Karatecilerden 2012 yılındaki başarılarını, 2013'de de branş olarak beklediklerini ifade etti. Konuşmaların ardından, sporcular, antrenörler ve yöneticiler birlikte pasta keserek, 2013 yılının da başarılı geçmesi için temennilerde bulundular. Geçtiğimiz hafta sonu bilindiği gibi 2013 yılın ilk resmi müsabakasına çıkan mavi beyazlılar, üç Türkiye derecesi kazanarak, yeni yıla iyi başlamıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nice 64'lere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement