Nürnberg'de Yaşlıları Unutmadılar.... - Son Dakika
Güncel

Nürnberg'de Yaşlıları Unutmadılar....

Nürnberg\'de Yaşlıları Unutmadılar....

Dha DIŞ HABER - Nürnberg'de yaşlıları unutmadılar.

10.07.2016 12:01

Dha DIŞ HABER - Nürnberg'de yaşlıları unutmadılar....

Taner Tüzün, Nürnberg,10 Temmuz ( DHA ) - Nürnberg'de 3 yıl önce kurulan, Türk ve Müslüman yaşlı ve bakıma muhtaçlara hizmet veren Hayat Bakımevinin hasta ve yakınları için düzenlediği bayram eğlencesi büyük ilgi gördü.

Bakımevinin sahibi Mühibe Serçe, konukları Muavin Konsolos Murat Başar, Din Hizmetleri Ataşe vekili Cevdet Akan, DİTİB Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Erhan Çınar, HÜMA Derneği Başkanı Gülşah Çınar,İMGB Bölge Başkanı İsmail Satır, DİTİB Kuzey Bavyera Kadın Birliği 2. Başkanı Emine Boztepe, hasta ve bakıma muhtaç kişiler ile onların yakınlarını tek tek kapıda karşıladı.

ŞİMDİYE KADAR 300 HASTAYA HİZMET VERİLDİ

Hayat Bakımevi sahibi Mühibe Serçe, bahçede gerçekleşen şenlikte, yaptığı konuşmada, Nürnberg ve çevresinde Türk ve Müslümanlara hizmet veren tek bakım evi olduklarını vurgulayarak, şimdiye kadar 300 hastaya baktıklarını dillendirdi. Serçe, her gün 14 hastanın bakım evinde bilgilendirildiğini ve gerekli hizmetlerin sunulduğunu söyledi.

KONUKLAR KONUŞMALARINDA BAKIM EVİNE ÖVGÜ YAĞDIRDI

Hayat bakım evinin eğlencesinde hazır bulunan konuk protokol mensupları konuşmalarında Hayat Bakım Evinin önemli bir hizmet verdiğini belirterek, Mühibe Serçe'ye övgü yağdırdılar. Bir Hasta ise, kendisini hayata bağlayan Mühibe Serçenin hizmetlerini unutamayacağını söylemesi duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

MÜZİK VE IZGARA

Eğlencede, Milenyum 3 Orkestrası yaptığı müzik ile konuklara hoşça vakit geçirtirken, Izgara eşliğinde yenilen yemekler damak tadına hitap etti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg'de Yaşlıları Unutmadılar.... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement