Ölümün Eşiğinden Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ölümün Eşiğinden Döndü

Ölümün Eşiğinden Döndü
01.03.2013 12:56  Güncelleme: 12:25

Üsküdar'da kişisel sorunları yüzünden bunalıma giren kız okulun 3'üncü katından atladı.

Haber-kamera: Ramazan ALMAÇAYIR - İSTANBUL DHA) Üsküdar'daki bir lisede, son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki K.Ö ders sırasında pencereden atlayarak hayatına son vermek istedi. 3. kattan atlayan öğrenci yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doğancılar'daki bir lisede K.Ö (18) isimli kız öğrenci ders sırasında öğretmeni ve arkadaşlarının gözü önünde pencereden atladı. Öğrenci toprak zemin sayesinde yere hafif şekilde çarptı. Öğretmenler hemen sağlık ekiplerine haber verirken kısa süre içinde olay yerine ambulans geldi. Bacağında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan K.Ö., Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri kız öğrencinin düştüğü yerde inceleme yaparken, bazı öğrenciler K.Ö'nün psikolojik sıkıntıları olduğunu ve bu yüzden atlamış olabileceğini söylediler.

Hastaneye kaldırılan öğrenci, tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölümün Eşiğinden Döndü - Son Dakika


Advertisement