Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Orman Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Arazözlerin geçişi ve ormana giren işçilerden görüntüler Bozdağan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın açıklaması - Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor Bozdoğan Belediye Başkanı Apaydın: "Çevre kentlerden gelen ekiplerin müdahalesi yangının büyümesini engelledi.

20.04.2016 21:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Arazözlerin geçişi ve ormana giren işçilerden görüntüler

Bozdağan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın açıklaması - Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor

Bozdoğan Belediye Başkanı Apaydın:

"Çevre kentlerden gelen ekiplerin müdahalesi yangının büyümesini engelledi. Yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor"

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol alma çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Örmepınar ile Altıntaş Mahalleleri arasındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın şiddetiyle yayılmaya başlayan yangına havadan 2 yangın uçağı ile müdahale edilirken, bölgeye 50 arazöz ve su tankeri ile 120 kişilik yangın söndürme ekibi sevk edildi.

Söndürme çalışmalarına bazı mahalle sakinleri de katıldı.

Kontrol altına alınamayan alevlere, Manisa, Denizli, İzmir, Uşak ve Muğla'dan gelen itfaiye ekipleri de müdahalede bulundu.

Bölgede incelemede bulunan ve yetkililerden bilgi alan Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Örmepınar ve Altıntaş mahalleleri arasındaki 3 noktada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığını söyledi.

Rüzgarın etkisiyle yangının geniş bir alana yayıldığını ifade eden Apaydın, "Çevre kentlerden gelen ekiplerin müdahalesi yangının büyümesini engelledi. Yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor." dedi.

Orman Yangını
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement