(TRABZON) - Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, personeli arasında topladığı 61 bin TL'yi üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla başlatılan burs kampanyasına bağışladı. Personele teşekkür eden Belediye Başkanı
Ahmet Kaya, "Dalga dalga büyüyen bir dayanışma örneği sergiliyoruz" dedi.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın eğitim sürecinde ekonomik zorluk yaşayan üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla başlattığı burs kampanyasına, belediye birimlerinden katkılar devam ediyor. Son olarak Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanları, kendi aralarında topladıkları 61 bin TL'yi kampanyaya bağışlayarak dayanışma örneği sergiledi. Sosyal Hizmetler Müdürü Toktamış Han Bahadır, toplanan bağışı Kaya'ya teslim etti.
Kaya'dan personele teşekkür
Başkan Yardımcıları Cüneyit Zorlu, Celal Akaç ve Ernul Arslan ile birlikte Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nü ziyaret eden Kaya, burs kampanyasına sağlanan katkı için Sosyal Hizmetler Müdürü Toktamış Han Bahadır ve çalışanlara teşekkür etti. Üniversite öğrencilerinin eğitimine destek olmak için burs kampanyasına katıldıklarını belirten Bahadır, iyi ve güzel nesillerin yetişmesine bir nebze de olsa katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
Ortahisar Belediyesi ailesinin dayanışmasının her geçen gün büyüdüğünü belirten Kaya, şöyle konuştu:
"104 öğrencimize Ortahisar Belediyesi olarak ilk kez burs veriyoruz"
"Daha önce Zabıta Müdürlüğü'ndeki arkadaşlarımız maaşlarından bir kısmını ayırarak öğrencilerimize önemli bir burs katkısı sağlamıştı. Bugün aynı duyarlılığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'müzde görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. O zarftaki her bir lira, hepinizin çoluk çocuğunun evinin rızkı ama siz ondan fedakarlık edip okumakta zorlanan, ekonomik yoksulluk yaşayan üniversite öğrencilerimize destek olmayı tercih ettiniz çok ulvi, çok erdemli bir davranışa imza attınız. Şu anda 104 öğrencimize Ortahisar Belediyesi olarak ilk kez burs veriyoruz. İki aydır öğrencilerimizin her birine 2 bin lira destek sağlıyoruz. Bu katkılarla sayıyı daha da artıracağız. Bütün birimlerimiz, iş insanlarımız, yöneticilerimiz bu iyilik hareketine katılıyor. Dalga dalga büyüyen bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Tekrar etmekte fayda var, insan odur ki; aldığı maaşı yiyip içen değil, onunla ne kadar insana fayda sağlayacağını düşünendir. Onun için cebimize koyduğumuz değil paylaştığımızdır bize kalan. Bir aile bütünlüğü içinde bu çalışmayı yapmak hepimizi çok mutlu ediyor. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimize büyük katkısı olacak."
Sizin düşünceleriniz neler ?