Osmaniye'de Dezavantajlı Çocukların Kamp Sevinci - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Dezavantajlı Çocukların Kamp Sevinci

Osmaniye\'de Dezavantajlı Çocukların Kamp Sevinci

Osmaniye Korkut Ata Doğa'nın gerçekleştirdiği spor izcilik ve sosyal gelişim kampları çocukların büyük ilgisi ve beğenisiyle devam ediyor.

22.04.2014 09:25

Osmaniye Korkut Ata Doğa, Gençlik ve Spor Kulübünün SODES'le Güldüğüm Günler Projesi ve T.C. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesinin finanse ettiği Gerçekleşen Hayaller Projesi kapsamında gerçekleştirdiği spor izcilik ve sosyal gelişim kampları çocukların büyük ilgisi ve beğenisiyle devam ediyor.

Kulüp ve proje faaliyetleri hakkında açıklama yapan proje koordinatörü Murtaza Çil, "dezavantajlı çocuklarımızın ücretsiz katıldıkları kamplarda, çocukların akşamları kamp ateşi başında izci liderleri rehberliğinde sosyal cesaretlerini artıran çeşitli oyun ve faaliyetler yaptıklarını gündüzleri ise spor, yarışma, gezi ve doğa gözlemciliği etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi. Çocukların gündüz ve akşam kamp ateşi etkinliklerinin neşeli ve çekişmeli bir ortamda geçtiğini söyleyen Murtaza Çil, kamplarda kendilerini mutlu eden en güzel olaylardan birinin daha önce bir birini tanımayan farklı ortamlardan gelen çocuklarımızın çabucak kaynaşarak, arkadaşlık kurup takım halinde çalışmaları olduğunu belirtti. "

Kulüp ve Proje faaliyetlerine katılan çocuklar; "İlk defa bu şekilde eğlenceli günler geçirdiklerini söyleyerek, bir dahaki faaliyeti sabırsızlık beklediklerini söylediler. Kampa katılan Çocuklar, kamp yaptıkları Osmaniye Fidanlık Şefliği içeresindeki ağaçlık alanı çölde kalan son vahaya benzeterek, bu ağaçlık alanda neşeli saatler geçirmelerinde büyük katkısı olan dernek yöneticilerine ve Osmaniye Fidanlık Şefi Ruşen KALAYLI'ya çok teşekkür ettiler. En uygun zamanda Ruşen hanımı makamında ziyaret edip teşekkürlerini şahsen sunmak istediklerini belirttiler".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Dezavantajlı Çocukların Kamp Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement