Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde polis, gümrük kaçağı sigara taşıyan iki otomobili durdurmak istedi. Hızla uzaklaşan otomobiller köy yolunda çamura saplanınca, polis araçların içindeki 3 şüpheliyi yakaladı. Araçlarda 17 bin 780 paket sigare ele geçirildi.
Vezirköprü'de, içinde gümrük kaçağı sigara bulunan iki otomobili Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri durdurmak istedi. Ancak, 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler araçlarıyla kaçarak köy yoluna girdi. Yaklaşık yarım saat yaşanan kovalamacanın ardından 20 yaşındaki Sedat K. yönetimindeki otomobil çamura saplandı. Bunun üzerine, arkadan gelen sürücü 29 yaşındaki Sinan K. ile 25 yaşındaki Tuncer V.'nin içinde bulunduğu diğer otomobil de durdu.
Şüphelilerden Sedat K. araçtan inerek koşarak kaçarken, diğer 2 şüpheli ise polis tarafından yakalandı. Sedat K. da kısa süren kovalamacanın ardından yakalanıp gözaltına alındı. Otomobillerde yapılan aramada, arka koltuklarda ve bagajlarda çeşitli markalarda 17 bin 780 paket sigaraya el konuldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Samsun
Son Dakika › Güncel › Otomobil Çamura Saplandı, Kaçakçılar Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.