Bilecik'te Yaşanan Kazada 2 Çocuk Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Yaşanan Kazada 2 Çocuk Ölümden Döndü

Bilecik\'te Yaşanan Kazada 2 Çocuk Ölümden Döndü

Bilecik’te traktörün 3 tonluk su deposunun devrilmesiyle yaşanan kazada 2 çocuk ölümden döndü.

16.06.2015 14:53

Bilecik'te traktörün 3 tonluk su deposunun devrilmesiyle yaşanan kazada 2 çocuk ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, Ömer Harmankaya (61) isimli kişi, 16 PU 312 plakalı traktörüyle Bilecik Belediyesi Otobüs Terminaline su taşıdığı sırada, yürüyerek şehir merkezine gitmekte olan 2 çocuğu traktöre aldı. Çocukları traktörün römorkuna oturtan Harmankaya, onların da yardımıyla römorkta bulunan 3 tonluk su deposunu doldurarak otogara doğru yola çıktı. İstiklal Mahallesi'nde Yüksek Hızlı Tren İstasyonu yanında, traktörün römorkunda bulunan su deposu yolun bozuk olması sebebiyle yan yattı. Yan yatan su deposu, traktörün römorkunu da devirdi. Römorkta bulunan çocuklardan Metehan Çalık (16) yaralanırken, Okan Bulanık (15) kazayı hafifi sıyrıklarla atlattı. Metehan Çalık, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Okan Bulanık'ın dayısının yeğenine kızarak tokat atması ise polislerin tepkisine neden oldu.

"BİZİ NEREYE GÖTÜRDÜĞÜNÜ DE BİLMİYORDUK"

Yaşanan kazayı anlatan Okan Bulanık, havuzdan çıktıklarını ve markete doğru giderken traktör sürücünün, "Bana yardım eder misiniz" dediğini söyleyerek, "3 tonluk su varilini doldurduk ve ondan sonra bir yere götürüyorduk. Nereye gittiğimizi bilmiyorduk. Buradan tam geçerken biz zaten devrileceğiz dedik. 3 tonluk su üzerimize devrildi. Kamyonet de çöküyordu az kalsın. Ölümden döndük. Bende fazla hasar yok ama arkadaşımın kolu kötü" dedi.

Traktör sürücüsü Ömer Harmankaya ise "Ben buradan geçiyordum, çocuklar da Bilecik'e çıkıyorlarmış. Traktörün römorkuna aldım. Römork devrildi, olay bu" diye konuştu.

Yaralı çocuğun sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Yaşanan Kazada 2 Çocuk Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement