Yozgat'ta Engelli Minik Muhammet Enes, Azmi ve Neşesiyle Engel Tanımıyor - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Engelli Minik Muhammet Enes, Azmi ve Neşesiyle Engel Tanımıyor

Yozgat\'ta Engelli Minik Muhammet Enes, Azmi ve Neşesiyle Engel Tanımıyor

Yozgat’ta doğuştan iki eli ve bir bacağı olmayan Muhammet Enes, engel tanımıyor, neşesi ve azmiyle herkese örnek oluyor.

02.12.2015 11:45

Yozgat'ta doğuştan iki eli ve bir bacağı olmayan Muhammet Enes, engel tanımıyor, neşesi ve azmiyle herkese örnek oluyor.

Dirsekten itibaren iki eli ve sağ bacağı olmayan Muhammet Enes Sarı (8), okuma azmi ve hayata bağlılığı ile okulda diğer arkadaşlarına da örnek oluyor. Yozgat Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu ikinci sınıfa giden Muhammet Enes, sınıftaki başarısıyla da kendisinden söz ettiriyor. Arkadaşları tarafından da çok sevilen Muhammet Enes, teneffüslerde arkadaşlarıyla birlikte oynayıp eğleniyor. Okulu çok sevdiğini belirten Muhammet Enes, "Okulu çok seviyorum ve çok mutluyum. Okulda arkadaşlarımla oynuyorum. Arkadaşlarım bana yardım ediyor. Montumu giydiriyor, çantamdan kitaplarımı çıkartıyor" dedi. Tahtaya kalkıp matematik problemi çözen Muhammet Enes, resim yapmayı da çok sevdiğini söyledi.

Öğretmeni Deniz Kılınç da Muhammet Enesin, başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Çok başarılı bir öğrenci, eksiklerinin farkında ve ona göre davranış sergiliyor, yaşam sevinci çok yüksek arkadaşları tarafından çok sevilen bir öğrencidir" diye konuştu.

Muhammet Enes'in sınıf arkadaşları da Muhammet Enes'i çok sevdiklerini birlikte ders yapıp oyun oynadıklarını, ona yardım ettiklerini söyledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Engelli Minik Muhammet Enes, Azmi ve Neşesiyle Engel Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement