Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya'daki Evine Ateş Düştü

Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya\'daki Evine Ateş Düştü

Cudi Dağı'nda dün bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat polisi 46 yaşındaki Kadir Can'ın Antalya'da bulunan evine ateş düştü.

22.03.2012 12:11

Cudi Dağı'nda dün bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat polisi 46 yaşındaki Kadir Can'ın Antalya'da bulunan evine ateş düştü. Şehit polis Kadir Can, 2010 yılında polisler arasındaki sınıflandırmayla oluşturulan başpolis rütbesine yükseldiği belirtildi.

Kepez İlçesi Atatürk Mahallesi 2641 Sokak Celal Apartmanı'nda, şehit polisin eşi Ayşe Can, çocukları 17 yaşındaki Gökçe Can ve 12 yaşındaki Ömer Can ile kayınpederi Selahattin Şahin'in oturduğu eve gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlileri, aileye acı haberi verdi. İki yıl önce yapılan sınava girerek başpolis rütbesi alan şehit Kadir Can'ın ailesinin oturduğu eve Türk bayrağı asılırken, Kuran-ı Kerim okundu. Özel Harekat polisleri, acılı aileyi yalnız bırakmadı. Şehit başpolis Kadir Can'ın annesinin ise Hatay Dörtyol'da oturduğu kaydedildi.

HAZİRANDA GÖREV SÜRESİ DOLACAKTI

1991 yılında mesleğe başlayan ve 2010 yılı temmuz ayında Şırnak'a tayin olan başpolis Kadir Can'ın bu ildeki görev süresinin, haziran ayında dolacağı belirtildi. Ankara'da meslek hayatına başlayan şehit başpolis Can'ın Iğdır, Edirne ve Adıyaman'da görev yaptığı, 2002-2010 yılları arasında ise Antalya'da görevini sürdürdüğü kaydedildi.

Başpolis Kadir Can, Antalya'da toprağa verilecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement