Özel Türk Kolejinden Magider'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Özel Türk Kolejinden Magider'e Ziyaret

Özel Türk Kolejinden Magider\'e Ziyaret

Manisa'da iki yıldır faaliyet gösteren İzmir Türk koleji okullarını tanıtım amacıyla Magider'i ziyaret etti.

16.11.2017 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kampüs müdürü İsmail Takmak, tanıtım uzmanı Irmak Dengeli ve Anaokul ilkokul müdür yardımcısı Aslıhan Gündüz'ü Magider yönetim kurulu başkanı A. Ayberk Aloğlu ve kadın kolları yönetim kurulu başkan yardımcısı Burcu Öztürk ağırladı.

Açıldıkları günden bu yana faaliyetlerinden bahseden kampüs müdürü İsmail Takmak; " Manisa'da eğitimine ve öğretimine destek vermek amacıyla kurduğumuz okulumuzda çağdaş eğitimin kalitesini artırmak, öğrencilerimizi muhasır medeniyetlere taşıyan öğretimi sunmak için 1950 yılından bu yana canhıraş çalışıyoruz. Ülkemizdeki sivil toplum kuruluşlarının değerini biliyor ve sizlerle paylaşmak istiyoruz" dedi.

Toplantıya katılan Özel Türk Koleji tanıtım uzmanı Irmak Dengeli; "Yeni binamızda, kaliteli eğitim kadromuzla kolejimizi her sene daha da tercih edilen prestijli bir okul konumuna taşıyacağız. Sizlerden tercihlerinizi yaparken önce okulumuza gelip gezmenizi ve civar okullarla bir kıyaslama yaparak tercihlerinizi yapmanızı bekliyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Magider yönetim kurulu başkanı Ayberk Aloğlu; Eğitim ve öğretimin ülke için en önemli mihenk taşlarından biri olduğunu, vatan topraklarında yaşayan insanların refahının ancak bu kutsal göreve sarılmakla idame edeceğini ifade etti. Vatandaşları iyi eğitim almış toplumlar her zaman dünya devletleri içinde söz sahibi olan ileri medeniyetteki toplumlar olacaktır. Kişi doğruyu ve yanlışı eğitim sayesinde öğrenecek bu sayede eksiklerini düzelterek daha başarılı olma yolunda ilerleyecektir diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İkili önümüzdeki günlerde ortak bir faaliyette yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Türk Kolejinden Magider'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement