Özlemce'de Volkan Bektaş Rüzgârı Esti! - Son Dakika
Güncel

Özlemce'de Volkan Bektaş Rüzgârı Esti!

Özlemce\'de Volkan Bektaş Rüzgârı Esti!

Volkan Bektaş, Ekin Türk TV'de sempatik sunucu Özlem Demir'in hazırlayıp sunduğu Özlemce programına canlı yayın konuğu oldu.

13.06.2014 11:16  Güncelleme: 11:09

Özlemce'de Volkan Bektaş rüzgârı esti!

Uzun bir aradan sonra son albümü "O Bensiz Yapamaz"'ı ERK EN müzik etiketiyle sevenleriyle buluşturan fantezi halk müziğinin sevilen ismi Volkan Bektaş, Ekin Türk TV'de sempatik sunucu Özlem Demir'in hazırlayıp sunduğu Özlemce programına canlı yayın konuğu oldu.

Sanatçı eşiyle düet yaptı..

Ünlü sanatçı son albümü "O Bensiz Yapamaz" da kendisi gibi sanatçı olan eşi Arzu Arıkan Bektaş ile düet yaparak bir ilke de imza attı. Sanatçı albümünde "Dilara", "Vay Beni", "Gelmesin","Gakgom" ve "O Bensiz Yapamaz" adlı eserlere albümünde yer verdi.

Son klibiyle Kral'da..

Hafta başında son video klibi "O Bensiz Yapamaz" Kral Tv ve Kral radyolarında dönmeye başlayan sanatçı Volkan Bektaş, son albümüyle birlikte dördüncü albüm çalışmasına imza attı.

Özlem Demir'in Özlemce'sine konuk oldu…

Sanatçı Volkan Bektaş yeni çıkan albümüyle birlikte televizyon kanalları ve radyo programlarına konuk olarak albüm tanıtım çalışmasına başladı. Ve ilk olarak da sempatik sunucu Özlem Demir'in Ekin Türk TV de hafta içi her gün saat 14.00 de yayınlanan programına konuk oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özlemce'de Volkan Bektaş Rüzgârı Esti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement