"Partimiz Zincirbozan Yollarında Kuruldu" - Son Dakika
Güncel

"Partimiz Zincirbozan Yollarında Kuruldu"

"Partimiz Zincirbozan Yollarında Kuruldu"

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz iktidar ve anamuhalefet partisinin yarısının eski DYP'li olduğunu iddia etti.

02.01.2013 11:02  Güncelleme: 11:00

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz iktidar ve anamuhalefet partisinin yarısının eski DYP'li olduğunu iddia ederek, "Partimizin Zincirbozan yollarında kurulan DYP'nin orijinali, hatta ta kendisi olduğu her geçen gün anlaşılmaktadır. Sadece eski DYP'lileri değil, aynı zamanda Ay Yıldızlı Bayrak altında yaşamaktan gurur duyan herkesi DYP çatısı altına davet ediyorum" dedi.

Özaçıkgöz'ün de katıldığı, DYP İstanbul il merkezinde yapılan törenle Demokrat Parti (DP) eski il başkanı Tuba Koylan ve bir grup partili DYP'ye katıldı.

Katılım töreninde Genel Başkan Yardımcısı Niğde Eski Milletvekili Rifat Yüzbaşıoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı H. İbrahim öğünç, İstanbul İl Başkanı Tuncay Anlı ve arkadaşları, Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Ceylan Sarı ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili de bulundu.

-"PARTİMİZ ZİNCİRBOZAN YOLUNDA KURULANIN TA KENDİSİ"-

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz "İçinde yaşadığımız şartlar eski arkadaşlarımızın değişik partilere dağılmasına sebep olmuştur. İktidar partisi ve anamuhalefet partisi içerisine baktığınız zaman, yarısından fazlasının eski DYP'li oldukları görülecektir. Yeniden yola çıktığımız şu günlerde bazı çevrelerin hakkımızda yaymış oldukları yalan beyanları ve insafsız iftiraları artık çürümüştür. Partimizin Zincirbozan yollarında kurulan DYP'nin orijinali hatta ta kendisi olduğu her geçen gün anlaşılmaktadır. Sadece eski DYP'lileri değil, aynı zamanda Ay Yıldızlı Bayrak altında yaşamaktan gurur duyan herkesi DYP çatısı altına davet ediyorum" dedi.

Katılım töreninde konuşan DP İstanbul eski İl Başkanı Tuba Koylan ise " Türkiye'nin bugün DYP'ne her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. Ülkemizin ortak paydası olan yuvama dönmekten son derece mutluyum. Önümüzdeki süreçte siyasetin DYP çatısı altında şekilleneceğinden herkesin emin olması lazım" dedi. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Partimiz Zincirbozan Yollarında Kuruldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement