Paşabahçe İmza Koleksiyonu'nda Latif Demirci - Son Dakika
Güncel

Paşabahçe İmza Koleksiyonu'nda Latif Demirci

Paşabahçe İmza Koleksiyonu\'nda Latif Demirci

Paşabahçe Mağazaları, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının çalışmalarına yer verdiği özel koleksiyonu 'İmza'yı yeni ürünlerle genişletiyor.

08.03.2013 09:25  Güncelleme: 09:27

Koleksiyonda, özgün tasarım ve çizimleri yer alan Alev Ebuzziya, Aydın Boysan, Behiç Ak ve Selçuk Demirel gibi sanatçılar arasına ünlü karikatürist Latif Demirci de katıldı. Üzerinde Latif Demirci'nin çeşitli vinyetlerinin yer aldığı çay takımından rakı ve su bardağına, kavanozdan kupaya kadar birbirinden güzel ürünler tüketicinin beğenisine sunuldu.

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları'nın, ünlü sanatçıların fikir ve çizgilerini taşıyan "İmza Koleksiyonu"nu, yeni sanatçıların katılımı ve yeni ürün tasarımlarıyla zenginleşmeye devam ediyor.

İlk olarak 4 yıl önce oluşturulan; bugüne kadar Alev Ebuzziya, Aydın Boysan, Behiç Ak ve Selçuk Demirel gibi dünyaca ünlü sanatçıların özgün çizim ve tasarımlarını taşıyan ürünleri tüketiciye ulaştıran "İmza Koleksiyon"u, bu kez ünlü karikatürist Latif Demirci'nin çizgileriyle şekillenen tasarımlar sunuyor.

Latif Demirci'nin birbirinden keyifli çizgi karakterleri, rakı kadehi, su bardağı, çay takımı gibi çeşitli ürünleri mizahla buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paşabahçe İmza Koleksiyonu'nda Latif Demirci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement