Puma Ve İtalyan Futbol Federasyonu 10 Yıllık Kapsamlı İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Puma Ve İtalyan Futbol Federasyonu 10 Yıllık Kapsamlı İşbirliği

Puma Ve İtalyan Futbol Federasyonu 10 Yıllık Kapsamlı İşbirliği

Dünyanın önde gelen spor performans markalarından PUMA ve İtalyan Futbol Federasyonu (FIGC) 10 yıllık kapsamlı bir işbirliğine imza attıklarını duyurdu.

06.04.2015 17:34  Güncelleme: 17:35

PUMA, önümüzdeki 10 yıllık süreçte İtalyan Futbol Federasyonu'nun global ve önde gelen ortağı olacak.

PUMA ve İtalyan Futbol Federasyonu'nun (FIGC) imzaladığı ortaklık kapsamında; PUMA tanıtım haklarını genişletip yükseltmenin yanı sıra, elde ettiği Master Lisans ile FIGC değer portfolyosunun tamamını tek yetkili olarak yönetme hakkına sahip oldu. PUMA aynı zamanda Kurumsal Teknik Tedarikçi olarak FIGC bünyesindeki tüm takımları desteklemeye de devam edecek. Yeni sözleşmeyle, Uluslararası Pazarlama ve Lisanslı Ürün işbirliği de daha ileri seviyeye taşınacak.

İlk kez 2003 yılında İtalyan Milli Takımların ortağı olan PUMA, imzalanan yeni anlaşmayla dünya çapında FIGC'nin global imajını, kurum profil ve değerlerini büyütecek birçok projeye imza atmaya hazırlanıyor. PUMA ve FIGC'nin ortak projeleri arasında, pazarlama yatırımları, gençliğin gelişimi, kadınların futboldaki yeri, ırkçılığa karşı mücadele ve FIGC'nin uluslararası platforma taşınması gibi önemli konular yer alıyor. Yeni anlaşmayla stratejik ve uzun vadeli bir işbirliğine imza atan PUMA ve FIGC, gelecekte bu işbirliğini daha ileri seviyeye taşımak üzere çalışacak. Performans sporlarındaki köklü geçmişi ve portfolyosuyla PUMA; FIGC ile olan işbirliği kapsamında birçok global ve ticari hedef de belirledi.

Gulden: "FIGC ile ortaklığımız büyük ticari fırsatlar içeriyor"

FIGC ile uzun vadeli ortaklıklarının Puma'nın "Dünyadaki En Hızlı Spor Markası" olma hedefine giden son derece önemli bir adım olduğunu vurgulayan Puma CEO 'su Björn Gulden, "Köklü tarihi ve futbol dünyasındaki prestijiyle FIGC, futbol ortaklıklarımızın temel yapılarından biri… FIGC ile aynı vizyonu paylaşıyor ve her platformda desteklemeyi sürdürüyoruz. Gelecek yıllar içinde Puma'nın FIGC'ye olan desteği artarak sürecek. Giderek büyüyen vebüyük potansiyel içeren bu işbirliğinde büyük ticari fırsatlar görüyoruz." diye konuştu.

Tavecchio: "PUMA ile 360 derece gelişim planı belirledik"

PUMA ile olan işbirliğinin daha kapsamlı bir hale getirilmesi ve uzatılmasının oldukça önemli bir gelişme olduğunu kaydeden İtalyan Futbol Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio şöyle konuştu: "Bu işbirliği markamızın uluslararası seviyede temsil edilmesinde önemli bir kazanç sağlarken, hem de her iki kurumun özel projeler geliştirme konusundaki stratejik kararlığını ortaya koyacak. İtalyan Futbol Federasyonu olarak, A Milli Takımından genç takımlarına, kadın futbolundan sosyal sorumluluk projelerine uzanan, 360 derece etkili bir gelişim planı belirledik. Planlarımızı hayata geçirirken çok değerli çözüm ortağımız PUMA, uzun bir süre daha bizimle olacak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Puma Ve İtalyan Futbol Federasyonu 10 Yıllık Kapsamlı İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement