
AZİZ YILDIRIM DİLMEN'İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Spor yazarı ve yorumcusu eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen Maslak Acıbadem hastanesinde tedavi altına alındı.
Hastaneden yapılan açıklamaya göre saat 14.00 civarında göğsünde ağrılar başgösteren Rıdvan Dilmen Maslak Acıbadem Hastanesine başvurdu. Dilmen'in yapılan ilk tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği anlaşılınca hemen Koroner Anjiyografiye alındı. Anjiyografi sonrası kalbin sağ damarında tıkanıklık saptandı. Buraya yapılan balon stent yerleştirilmesi işlemi ile damar tamamen açıldı.
Daha sonrasında koroner yoğun bakım ünitesine alınan Dilmen'in sağlık durumunun takip edildiği belirtildi. Dilmen'in halı sahada futbol maçı oynarken göğsünde ağrılar başgöstermesi ve nefes alma güçlüğü çektiği için hastaneye başvurduğu öğrenildi.
FENERBAHÇE KULÜBÜ GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYIMLADI
Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü, Rıdvan Dilmen'ın rahatsızlığı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Camiamızın en önemli isimlerinden ve değerlerinden biri olan, kulübümüze yıllarca futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet etmiş spor adamıRıdvan Dilmen, geçirdiği ufak bir rahatsızlık sonucu anjiyo olmuştur" bilgisi verilen açıklamada, "Doktorların, sağlık durumunun son derece iyi olduğunu bildirdikleri Rıdvan Dilmen'e camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadesine yer verildi.
ACIBADEM HASTANESİ BAŞHEKİMİ ÇUHADAROĞLU: "GENEL DURUMU OLDUKÇA İYİ"
Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu Rıdvan Dilmen'in durumu ile ilgili açıklama yaptı.
Başhekim Çuhadaroğlu, Rıdvan Dilmen'in 16.30'da göğüs ağrısı yakınmasıyla hastanelerine başvurduğunu, acil serviste yapılan değerlendirme sonrasında kalp damarında tıkanmadan şüphe edildiğini belirterek, "Kardiyolog Doç Dr. Ahmet Akyol tarafından anjiyografiye alınmış, burada kalbin alt duvarını besleyen damarın tıkalı olduğu görülmüş kendisine anjiyoplasti balon uygulaması ve ardında da bir stent uygulaması yapılarak bu sorun giderilmiştir" dedi.
"GENEL DURUMU OLDUKÇA İYİ"
Ameliyatın çok başarılı geçtiğinin altını çizen Çuhadaroğlu, "Rıdvan Dilmen Kroner Yoğun Bakım ünitesine alınmıştır, genel durumu oldukça iyidir, yoğun bakım ünitesinde takibi yapılacaktır. İzlem sonunda da bir sorun olmadığı taktirde kısa bir süre hastanede izlenerek, eski yaşamına tekrardan dönecektir" dedi.
"HERKESE SEVGİ DİLEKLERİNİ İLETTİ"
En az 72 saat hastanede kalmasının yararlı olacağını söyleyen Çuhadaroğlu Dilmen'in halı sahada futbol oynarken rahatsızlandığını ve ilk görüşmelerinde 1-2 aydır hafif göğüs ağrılarının olduğunu kendisinin ifade ettiğini belirtti. Ameliyattan sonra Rıdvan Dilmen'i ziyaret ettiğini söyeleyen çühadaroğlu, herkese sevgi dileklerini ilettiğini söyledi.
AZİZ YILDIRIM DİLMEN'İ ZİYARET ETTİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde tedavi gören Rıdvan Dilmen'i ziyaret etti. Hastanede yaklaşık 10 dakika kalan Yıldırım, Dilmen'in durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.
Son Dakika › Güncel › Rıdvan Dilmen Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?