Rıdvan Şükür; "Ordu Ve Çevresi Turizmden Hak Ettiği Payı Almalı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rıdvan Şükür; "Ordu Ve Çevresi Turizmden Hak Ettiği Payı Almalı"

Rıdvan Şükür; "Ordu Ve Çevresi Turizmden Hak Ettiği Payı Almalı"
18.07.2018 16:43  Güncelleme: 16:42

Aybastı- Perşembe yaylasında ilk kez düzenlenen Ordu Ultra Maratonuna katılan Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Ordu ve çevresinin turizmden kak ettiği payı alamamasının üzücü olduğunu söyledi.

Karadeniz'in en güzel yaylalarından, Aybastı - Perşembe yaylasındadüzenlenen Ultra maratona katılan dağcı Şükür, Karga tepesinden mendereslere bakarak ; "Bizlerde turizm değerlerimizive doğal güzelliklerimiziyeterince anlatma ve tanıtma sıkıntı var galiba dedi".

Koşulan Parkurun doyumsuz doğal güzelliklerinin kendisini çok etkilediğini belirten Şükür, doğa içerisinde spor yapma farkını Aybastı yaylalarında yakaladıklarını dile getirdi. Karga tepesi civarındaki menderesleri unutamayacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rıdvan Şükür; 'Ordu Ve Çevresi Turizmden Hak Ettiği Payı Almalı' - Son Dakika


Advertisement