Rize'de Karadeniz Mimarisindeki 5 Yıldızlı Otel Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Rize'de Karadeniz Mimarisindeki 5 Yıldızlı Otel Hizmete Girdi

Rize\'de Karadeniz Mimarisindeki 5 Yıldızlı Otel Hizmete Girdi

Rize'de Karadeniz mimarisindeki 5 yıldızlı otel hizmete girdi Muhammet KAÇAR/İYİDERE, (Rize) - KARADENİZ bölgesinin mimari özelliklerini yansıtan ilk 5 yıldızlı otel, restoran ve SPA Merkezi Rize'nin İyidere İlçesi'nde açıldı.

09.01.2016 16:43

Rize'de Karadeniz mimarisindeki 5 yıldızlı otel hizmete girdi

Muhammet KAÇAR/İYİDERE, (Rize) - KARADENİZ bölgesinin mimari özelliklerini yansıtan ilk 5 yıldızlı otel, restoran ve SPA Merkezi Rize'nin İyidere İlçesi'nde açıldı.

AK Parti Rize eski Milletvekili ve MÜSİAD eski Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ile ortakları tekstilci Özcan Sümer ve Yasemin Suyabatmaz'ın sahibi olduğu otel, restoran ve SPA Merkezi hizmete açıldı. 114 odalı ve 280 yatak kapasiteli tesiste restoran, SPA Merkezi, yarı olimpik havuz, konferans salonları, 1000 kişilik balo salonu, mescit, denize girilebilecek ve balık tutulabilecek iskele ile 350 araç kapasiteli otopark yer alıyor. Karadeniz yöresi mutfağının yanı sıra Türkiye'nin ünlü lezzetlerinin de bulunacağı tesiste inşa edilecek seralarda yetiştirilecek organik ürünler kullanılacak. 100 metrekarelik camisi de bulunan Karadeniz yöresi mimari özellikleri ile klasik modern tasarım özelliklerini yansıtan ve tam kapasiteli hizmete girdiğinde 300 kişinin çalışacağı tesis 40 milyon liraya mal oldu.

ORTADOĞU'DAN YOĞUN TURİST GELECEK

Otelde basın toplantısı düzenleyen işletme sahibi Ali Bayramoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin son yıllarda ciddi oranda yabancı turist çekmeye başladığını belirterek şunları söyedi:

'Ülkemiz sınırları çevresinde yaşanan huzursuz ortamlardan uzak olan Karadeniz Bölgesi doğası, yeşili, denizi ve misafirperverliği ile yaşanabilecek huzurlu bir bölge. Bölgeye düzenlenen direkt uçuşlar ile kaliteli konaklama tesislerinin sayısının artmasıyla önümüzdeki yıllarda Ortadoğu kökenli turistlerin bölgeye daha fazla geleceğini düşünüyoruz.' Ali Bayramoğlu tesislerde içki sunumu olmayacağını da sözlerine ekledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de Karadeniz Mimarisindeki 5 Yıldızlı Otel Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement