Saadet Partisi'nden "Bangladeş ve İsrail"E Mitingli Protesto - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi'nden "Bangladeş ve İsrail"E Mitingli Protesto

Saadet Partisi\'nden "Bangladeş ve İsrail"E Mitingli Protesto

Saadet Partisi üyeleri, Bangladeş'te Cemaati İslami üyelerine verilen idam cezalarını ve İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamları protesto etmek amacıyla mitingde buluştu.

02.12.2012 15:36

Saadet Partisi üyeleri, Bangladeş'te Cemaati İslami üyelerine verilen idam cezalarını ve İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamları protesto etmek amacıyla mitingde buluştu.

Saadet Partisi üyesi yaklaşık 2 bin kişi "Yeni Bir Dünyaya Çağrı" mitingi için Kadıköy İskele Meydanı'nda bir araya geldi. Ellerinde Filistin bayraklarıyla mitinge gelen binlerce kişi ilk olarak arama noktalarından geçti. "Kahrolsun İsrail" şeklinde sloganlar atan grup, Bangladeş'te Cemaati İslami üyelerine verilen idam cezalarını ve İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamları protesto etti.

Burada açıklama yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Kardeşlerim bu zamana kadar birçok miting düzenledik bir çok çalışma yaptık. Artık bu mitinglerimizin sonuncusunu yapmak istiyoruz. Onun için bu mitingimizin adına yeni bir dünyayı kurma, İslam birliğini kurma mitingi dedik. Şunları biliyoruz yeryüzünde akan kan, yeryüzünde akan gözyaşı, yaşanan ızdıraplar, yaşanan zulümler İslam birliği kurulmadığı müddetçe yeni bir dünya kurulmadığı müddetçe bitmeyecektir. Bundan dolayı bizler gece gündüz demeden şeyh Ahmet Yasin'in manasına bağlı olduğumuzdan dolayı Furkan Doğan'ın manasına bağlı olduğumuzdan dolayı Erbakan'ın manasına bağlı olduğumuzdan dolayı İslam birliğini kuracağız ve inşallah bu zulümlerin hepsini bitireceğiz" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı

Salih Turhan da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Öte yandan mitinge destek veren Beşiktaş çarşı grubu da sahneye çıkarak "Çarşı zulme karşı" pankartı açtı.

Mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da katılması bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi'nden 'Bangladeş ve İsrail'E Mitingli Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement