Sahil Mağdurlarıyla Sohbet Kahvaltısı - Son Dakika
Güncel

Sahil Mağdurlarıyla Sohbet Kahvaltısı

Sahil Mağdurlarıyla Sohbet Kahvaltısı

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, geçtiğimiz hafta sonu da sahil mağduru esnafla kahvaltıda buluştu.

19.03.2013 11:30

Yanınızdayım

Bölgedeki başarılı çalışmalarının yanı sıra dernek ve esnaflarla da iç içe olan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, geçtiğimiz hafta sonu da sahil mağduru esnafla kahvaltıda buluştu, akşam ise Firuzköy Cem Kültür Evi'nin gecesine katıldı.

Yoğun bir çalışma temposuna giren Başkan Değirmenci, Pazar sabahı yerleri yıkılan sahil esnafıyla bir araya geldi. Restaurantları yıkılan esnafın dertlerini dinleyen Değirmenci, esnafın her zaman yanında olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamasını eleştirdi ve "Vatandaşa alternatif bir proje sunulmadan yıkımların gerçekleşmemesi gerekirdi. Bu aşamadan sonra yapılması gereken, Büyükşehir Belediyesi bu alanda çevre düzenlemelerinin ardından plan ve proje dahilinde buraları yeniden canlandırıp yandaşa değil, işyerlerini yıktığı esnafa yeniden vermelidir" şeklinde konuştu.

Başkan Değirmenci bu arada Firuzköy Cem Kültür Evi'nin düzenlediği geceye katıldı. Gecede, Firuzköy Cem Kültür Evi'nin başarılı çalışmalarından dolayı Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ın gönderdiği plaketi Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Cem Kültür Evi Başkanı Şükrü Kalender'e verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sahil Mağdurlarıyla Sohbet Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement