Sakaryaspor Parlak Dönemlerini Arıyor - Son Dakika
Güncel

Sakaryaspor Parlak Dönemlerini Arıyor

Sakaryaspor Parlak Dönemlerini Arıyor

Sakaryaspor Başkanı Aydın: "Şu anda Sakaryaspor'un 30 milyon borcu var. Bunun 20 milyonu kamu borcu geriye kalan da futbolculara olan borçtur" "Hedefimiz bu sene ligde kalmak. Sakaryalılar...

23.10.2013 12:08

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydın, "Şu anda Sakaryaspor'un 30 milyon borcu var. Bunun 20 milyonu kamu borcu geriye kalan da futbolculara olan borçtur" dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. grupta mücade eden Sakaryaspor'un Başkanı Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada,  takımın sıkıntılı bir dönem geçirdiğini söyledi.

Spor yöneticiliğinde 6 yıllık bir deneyime sahip olduğunu bu nedenle başkanlığa seçildiğini ifade eden Aydın, "Sakarya'da bu işi yapacak binlerce insan var. Ancak benim 6 yıllık deneyimim, sıkıntılı dönemi aşmak için seçilmeme vesile oldu" dedi.

2006 yılının ocak ayında kulübü borçsuz olarak bıraktığını fakat tekrar başkan seçildiğinde borçla devraldığını anımsatan Aydın, şöyle konuştu:

"Tekrar başkan olarak seçildim ve iyi bir ekiple çalışıyorum. Şu anda Sakaryaspor'un 30 milyon borcu var. Bunun 20 milyonu kamu borcu geriye kalanı da futbolculara olan borçtur. Bunlar da bizim transfer gerçekleştirmemize engel. O yüzden transfer yapmak için yoğun bir çaba sarfetmedim. Mevcut futbolculara da 'Transfer yapamamak futbol camiası için ayıp birşey ama sizin için bir şans. Alın bu formanın hakkını verin ben de sizinle yola devam edeyim' dedim. Hakikaten yaş ortalaması genç bir kulüp. Hedefimiz bu sene ligde kalmak. Sakaryalıların da benden istedikleri bu işi yoluna koymam."

Belediye Başkanlığına aday adayıyı

Sakaryaspor'un kulüp olma vasfını yitirdiğini vurgulayan Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kulüp dernek işleri ile yürütülmeye çalışılıyordu. Kulüp A.Ş'yi kurduk. Hem dernekte hem de A.Ş'de başkanlık yapıyorum. O şehre karşı vefa borcum var. Sakaryaspor'un düzenini oluşturduktan sonra bana ihtiyacı olmayacak. Bugün bir siyasi partide belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Aday olur ve seçilirsem, profesyonel ligde başkanlık yapamam. O tarihe kadar da bu görevde kalmanın bir sakıncası yok. Siyasi faaliyetimi burada gerçekleştirebilirim. Oraya sürekli gitmemi gerektirecek bir durum da söz konusu değil. Orada iyi bir ekip oluşturduk. Beklentimin üzerinde iyi bir yönetim oluştu. Başarılı bir şekilde ilerliyoruz" - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakaryaspor Parlak Dönemlerini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement