Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika
Güncel

Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Yeni Binasına Taşındı

Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Yeni Binasına Taşındı

Sakarya'da Vali Nihat Üçyıldız Caddesi üzerinde bulunan TMO eski hizmet binası bundan böyle Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi olarak hizmet verecek.

30.10.2013 17:15

Yeni açılan hizmet binasını ziyaret eden Vali Mükerrem Ünlüer. derneğin engellilere yönelik çalışmalarını yerinde gözlemledi.

Dernek binasını ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakatlar Derneği Bayburt Şube Başkanı Aydın Soysal ziyaret anısına Sayın valimize çiçek takdim etti.

Bir süre dernek üyeleri ile sohbet eden Vali Mükerrem Ünlüer'e dernek başkanı Aydın Soysal ve Proje koordinatörü Mutlu Adak tarafından dernek bünyesinde engelli bireylere yönelik yürütülen projeler hakkında bilgi verildi.

Yürütülen projeleri ve yapılan faaliyetleri memnuniyet verici olduğunu belirten vali;

"Hepinize teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma örneği sergilemişsin. Gerek büro elemanları kursu gerekse müzik aletlerini çalma projesi olsun çok yerinde ve güzel projeler. Özellikle arkadaşlarımızı topluma kazandırma projesi çok daha güzel bizde destekliyoruz. Toplumun her alanında Hepimiz beraber olacağız. Engellilerle ilgili hazırlanan kitabı inceleyeceğim Bayburt'ta engellilerle ilgili olarak yedi yıllık sürede biz nasıl uyum sağlamış mıyız, ne eksiğimiz var onlara bakacağız inşallah onu da tamamlayacağız. Öğretim Görevlisi arkadaşımız izah etti biraz eksiğimiz var. İnşallah bizde bu eksikleri tamamlayacağız. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement