Salıpazarı'nda Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Salıpazarı'nda Trafik Kazası: 3 Yaralı

Salıpazarı\'nda Trafik Kazası: 3 Yaralı

Samsun’un Salıpazarı içesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

14.12.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Salıpazarı içesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.15'te Çarşamba-Salıpazarı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Salıpazarı-Çarşamba karayolu inşaatında çalışan A.K. idaresindeki 06 KE 4613 plakalı kamyon, İ.E.'nin(65) kullandığı 55 KE 844 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kamyonet şarampole yuvarlanarak yan yattı. Kamyonette bulunan sürücü İ.E., F.E.(63) ve R.K.(69) yaralandı.

Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartarak olay yerine gelen 112 ambulansıyla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak kamyon sürücüsü A.K., "Salıpazarı istikametine giderken ara yoldan aniden önüme çıktı. Korna çaldım ama bu defa da fren yapınca arkadan çarptım. Önüme ani çıkmasına rağmen fren yaptım ama duramadım çarptım" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Salıpazarı'nda Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ergin: Bolu tüneli bitti bu yol bitmedi 0 0 Yanıtla
  • Vatandas: Yedi yıldır bitmedi bu yol yeter artık insanları canından bezdirdiniz yedi yılda uzaya çift şerit çevre yolu yapılırdı bunlar yedi yıldır salipazarini çarşambaya baglayamadi yazik çamur pislik içinde yola bir giren girdiğine gideceğine pisman kınıyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement