Samsun'da Filistin yararına kermes düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Filistin yararına kermes düzenlendi

Samsun\'da Filistin yararına kermes düzenlendi

Samsun'un Havza ilçesinde Havzalı Kadınlar Platformu tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi. Kermes, Havza Belediyesi desteğiyle Kevser Camisi önünde dört gün boyunca açık olacak. Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek Filistinli kardeşlerin yanında olduklarını belirtti. Platform başkanı Sevil Çelik ise İsrail'in insanlık dışı saldırılarını kınayarak dua etmenin yanı sıra elimizden geleni yapmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti. Kermese AK Parti Havza İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve diğer katılımcılar da iştirak etti.

31.10.2023 11:56

Samsun'da, Havzalı Kadınlar Platformu tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi.

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Çelik ve AK Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu başkanlığında oluşturulan Havza Kadınlar Platformu tarafından, Havza Belediyesi desteğiyle Kevser Camisi önünde açılan kermes, dört gün sürecek.

Kermesin açılışına katılan Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kermeste emeği geçen ve katkı verenlere teşekkür ederek, "Rabb'im yapmış oldukları ve yapacakları hayırları kabul eylesin. İsrail zulmü altında olan Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. 'Karınca misali safımız belli olsun' diyen kadın kardeşlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Sevil Çelik de Gazze'ye saldırıda bulunan İsrail'i kınayarak, "Her zaman Filistin'in yanındayız. İsrail'in insanlık dışı, kadın, çoluk çocuk gözetmeden devam ettiği katliamın bir an önce durdurulması lazım. Bunun için dua ediyoruz ama dua tek başına yetmiyor. Havzalı kadınlar olarak elimizden geleni yapmanın gayreti içindeyiz." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Özdemir ve katılımcılar, kermesi gezerek alışveriş yaptı.

Kermesin açılışına AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Köz de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Filistin yararına kermes düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement