Sanayi Odasını Sivilgüçlere Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Sanayi Odasını Sivilgüçlere Davet Etti

Sanayi Odasını Sivilgüçlere Davet Etti

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Balıkesir Sanayi Odasını Savaştepe İlçesi üzerindeki Organize Sanayi Bölgesinde bulunan idare binasında kalabalık bir heyetle ziyaret etti.

13.07.2013 08:20

Sivil Güçler Birliği Başkanı Hüseyin Yurdakul beraberindeki heyetle beraber Sanayi Odasının organize sanayi bölgesindeki binasında oda başkanlığına yeni seçilen İsmail Uğur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Balıkesir'i ilgilendiren birçok önemli konular hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ŞEHRİ YÖNETENLER DİYALOĞA AÇIK OLMALI

Ziyaret sırasında söz alan Sivil Güçler Birliği Başkanı Hüseyin Yurdakul "Sivil Güçler olarak bu gün Balıkesir sanayi Odasının yeni seçilen yönetimine hayırlı olsun demeye geldik. Genç Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Sivil Güçler Birliği Derneği şuanda Balıkesir'in en geniş tabanlı sivil toplum örgütüdür. Şehrimizin taban dinamiklerinin şehrimizi yönetenler tarafından göz ardı edilmeyerek yapacağı çalışmalar Balıkesir'imizin daha iyi yönetilebilmesi açısından çok doğru olacağını düşünüyoruz. Bu sebeple bir taraftan üyelik çalışmalarımız hızlı ve emin adımlarla yürüterek derneğimizi güçlendiriyoruz bir taraftan şehrimizdeki kanaat önderi konumundaki idarecileri, sivil toplum teşkilatlarını ve şahısları ziyaret ederek bilgilendiriyoruz, hem derneğimizi tanıtıyoruz, hem de pozitif diyalog zeminleri kuruyoruz." Dedi.

SİVİL GÜÇLER ZORU BAŞARMIŞ

Misafirlerini teker teker tokalaşarak karşılayan Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ziyaretten dolayı çok memnuniyet duyduğunu ifade ederek "Sivil Güçler Birliğini basından çok yakından takip ediyorum. Ramazan ayında bu kadar kalabalık bir heyetle ziyarete gelmeleri Sivil Güçlerin gücünü ortaya koyuyor. Sivil Güçler Birliği Derneği gerçekten farklı alanlarda faaliyet gösteren bu kadar fazla sivil toplum teşkilatlarını, kanaat önderlerini bir dernek çatısı altında bir araya getirebilmesi ve bunun ilk olarak Balıkesir'imizde yapılabilmesi beni çok etkiledi. Sivil Güçler çok zor olan bir işi başarmış, emeği geçenleri takdir ediyorum. Sivil Güçlerin her zaman yanındayız. Gerçekten üyelerine baktığımız zaman çok geniş bir tabana sahip. Onun için bütün çalışmalarımızda Sivil Güçlerin bu güçlü yapısı ile işbirliği içerisinde olacağız " dedi.

Balıkesir ile ilgili birçok konu hakkında karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ve bir saati aşan ziyaret sonucunda sanayi odası başkanı İsmail Uğur Sivil Güçleri oda binasının dış kapısına kadar inerek uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanayi Odasını Sivilgüçlere Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement