Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardındanŞanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu Taraftar, şehir, oyuncu ve teknik ekibin bir aile olduğunu gösterdikGaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu Şans, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan yana değildiŞanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

03.04.2016 21:58

Şanlıurfaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu Taraftar, şehir, oyuncu ve teknik ekibin bir aile olduğunu gösterdik

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu Şans, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan yana değildi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, Biz bir aileyiz. Bu gün sahada görünen 45 dakika bizim açımızdan iyi olmayan bir dönemdi. İkinci yarı iyi oynandı ve emeğimizin karşılığını aldık. İki takımın da futbolcularını tebrik ediyorum. Sonucunda kazanan bizim taraf oldu. Taraftar, şehir, oyuncu ve teknik ekibin bir aile olduğunu gösterdik. Bu günleri hatırlayıp bundan sonra da başarının nasıl geleceğini göreceğiz dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu ise şanssız şekilde mağlup olduklarını söyleyerek, Şans, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan yana değildi. Kötü oynamadık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Gol olması gereken iki penaltıyı kaçırdık. Sadece bir maç kaybettik. Bundan sonra daha iyi oynayıp yolumuza bakacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement