Şebnem Kısaparmak'tan Eyüplü Hanımlara Özel Program - Son Dakika
Güncel

Şebnem Kısaparmak'tan Eyüplü Hanımlara Özel Program

Şebnem Kısaparmak\'tan Eyüplü Hanımlara Özel Program

Ünlü sanatçı, sunucu Şebnem Kısaparmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Eyüplü hanımlarla buluştu.

08.03.2012 20:26  Güncelleme: 20:25

Feshane Kongre Merkezi Haliç Salonu'nda sahneye çıkan Kısaparmak, sevilen Türk Sanat Müziği eserleriyle açtığı programını, birbirinden güzel, sevgi yüklü şiirleriyle sürdürdü. Konser alanını dolduran hanımların tezahüratlarda bulunduğu ve alkış yağmuruna tuttukları Şebnem Kısaparmak programının ikinci yarısında ise ülkemizin 7 bölgesinin en sevilen türkülerini seslendirdi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Feshane'deki programa eşi Zeliha Kavuncu ile birlikte geldi. Eyüp Belediyesi'nin Eyüplü hanımlara armağan ettiği programda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu "Hanımlar bizim başımızın tacıdır.

Onları sadece bir günle değil her gün sevgi ve saygıyla anmalıyız… Annelerimiz, bacılarımız, kızkardeşlerimiz, hanımlarımız hepsi çok değerli, hepsi gönül dostu, hepsi fedakar, hepsi cefakar…. Bizleri kırmayarak bugün çok güzel bir programa imza atan Şebnem Kısaparmak'a teşekkür ediyor tekrar tüm hanımlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Feshane'deki programdan sonra Eyüp Sultan Meydanı'nda Eyüplü hanımların kurduğu standı ziyaret etti ve hanımların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şebnem Kısaparmak'tan Eyüplü Hanımlara Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement