Kemoterapi gören bir hasta, görevliler tarafından yataktan kaldırılıp sedyeye konulduğu sırada düşürüldüğü ve düşmeye bağlı beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği iddia edildi.
KANSER TEDAVİSİ İÇİN ÖZEL HASTANEYE KALDIRILDI
Alınan bilgiye göre, Kozan ilçesinde yaşayan Osman Çoban (65), rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinde kanser olduğunu öğrenen Çoban tedavi için Adana'da özel bir hastaneye yatırıldı.
GÖREVLİLER TARAFINDAN DÜŞÜRÜLDÜ, BAŞINI ÇARPTI
Hastalığı nedeniyle yaklaşık bir aydır tedavi gören Çoban, iddialara göre, kemoterapi için görevliler tarafından yataktan sedyeye alındığı sırada düşerek başını çarptı.
MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kafasında yaralandığı ileri sürülen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Çoban, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
CENAZESİ KOZAN'A GÖTÜRÜLDÜ
Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Çoban'ın cenazesi yakınları tarafından Kozan'a götürüldü.
Son Dakika › Güncel › Sedyeden Düşen Hasta Beyin Kanamasından Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (5)