Şehit Ailelerinden İç Güvenlik Paketine Destek - Son Dakika
Güncel

Şehit Ailelerinden İç Güvenlik Paketine Destek

Şehit Ailelerinden İç Güvenlik Paketine Destek

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, TBMM'deki İç Güvenlik Paketi tasarısından memnun olduklarını söyledi.

23.02.2015 13:10

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, TBMM'deki İç Güvenlik Paketi tasarısından memnun olduklarını söyledi.

Dernek Başkanı Mustafa Hızal, düzenlediği basın toplantısında, Süleymah Şah Türbesi'ndeki askerlerin tahliyesi sırasında şehit olan Muhabere Astsubat Başçavuş Halit Avcı'nın ailesine başsağlığı diledi. TBMM'de görüşülen iç güvenlik paketini değerlendiren Hızal, şöyle dedi:

"Asker ve polisimize 'Vur' emrinin verilmesi, silah, molotof ve yakıcı maddelerin kullanılması ve kamu mallarına verilen zararların karşılanmasının TBMM'den geçmesi bizi bir nebze olsun memnun etmektedir. İç güvenlik paketi görüşmelerinde iç huzuru bozmak ve ülkeyi bölmek isteyen PKK'nın temsilciliğine yapan hainlere destek verilmesini anlamakta güçlük çekiyoruz."

Hızal, TBMM'deki gerginliklerin 'Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletine saygısızlık' olarak nitelendirirken, bugüne kadar hiç görmedikleri olaylarla kaşı karşıya kaldıklarını söyledi. Hızal, şöyle konuştu:

"Bu canilere fırsat verildiği zaman bu ülkeyi bölmek için ellerinden geleni yapmaktan hiç bir zaman çekinmemektedirler. Bizler bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na seslenmek istiyoruz. Bizler şehit aileleri ve gaziler olarak bu canilerin sözüne, özüne, yeminlerine ve yazılı vermiş oldukları belgelere hiç bir zaman inanmadık. Sizlere bu süreçte, bebek katilinin dışarı salınması şartlarını koşacaklardır. Bizler bu cennet vatanımızda huzur ve barış içerisinde yaşamak için geçmişte atalarımız nasıl mücadele etmişse bizde aynı ruhla bedenimizi vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ailelerinden İç Güvenlik Paketine Destek - Son Dakika


Advertisement