Bakan Avcı, Şehit Annesini Teselli Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı, Şehit Annesini Teselli Etti

Bakan Avcı, Şehit Annesini Teselli Etti

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir'deki Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü töreninde, ağlayan şehit annesini teselli etti.

18.03.2014 14:27  Güncelleme: 14:48

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen bir törende, ağlayan şehit annesine sarılarak dakikalarca gözyaşı döküp teselli etmeye çalıştı.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen Şehit Yakınları ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde, 19 Şubat 2013'te Ağrı'da geçirdiği trafik kazası sonrası şehit olan Eskişehirli polis memuru Ramazan Canıgür'ün annesi Nazmiye Canıgür ve kız kardeşi Hatice Canıgür, madalya teslim töreni esnasında gözyaşlarına boğuldu.

Hıçkıra hıçkıra ağlayan şehit annesi ve kız kardeşine Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın korumaları tarafından su verildi. Tören bitiminde ise Bakan Avcı, bizzat kendisi giderek gözü yaşlı şehit annesine sarılarak teselli etmeye çalıştı. Avcı, bir an olsun bırakmadan dakikalarca sarıldığı şehit annesiyle birlikte uzun süre gözyaşı dökerek üzüntüsünü dile getirdi.

Daha sonra Bakan Avcı, buradan ayrılarak Şoförler Odası'nda şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen öğle yemeğine gitti. Güçlükle ayakta duran şehit annesi Nazmiye Canıgür de, koluna giren iki polis memuru tarafından Şoförler Odası'ndaki yemeğe getirildi.


 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı, Şehit Annesini Teselli Etti - Son Dakika


Advertisement