Şehit Onbaşı Kadir Yılmaz Karamürsel'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Onbaşı Kadir Yılmaz Karamürsel'de Toprağa Verildi

Şehit Onbaşı Kadir Yılmaz Karamürsel\'de Toprağa Verildi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi yakınlarında Suriye sınırındaki birliğinde önceki gece yarısı cinnet geçiren bir askerin açtığı ateşle şehit düşen 2 askerden biri olan Piyade Onbaşı Kadir Yıldız Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

10.12.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi yakınlarında Suriye sınırındaki birliğinde önceki gece yarısı cinnet geçiren bir askerin açtığı ateşle şehit düşen 2 askerden biri olan Piyade Onbaşı Kadir Yıldız Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Şehit Onbaşı Kadir Yıldız'ın cenazesi, dün gece uçakla Cengiz Topel Havaalanı'na getirildi. Buradan Gölcük'te Donanma Komutanlığı'na ait Deniz Hastanesi Morgu'na konuldu. Cenaze bugün de Karamürsel'e götürüldü. Cenaze namazı öğleleyin ilçe merkezindeki Ulucamii'de kılındı.

Şehit Onbaşı Kadir Yıldız'ın cenaze törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele, Karamürsel Bey Eğitim Merkez Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe daire amirleri, siyasi partiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile ilçe halkı ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Şehit Piyade Onbaşı Kadir Yıldız, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu da çelenk gönderdi. Bu arada şehidin babası Mustafa Yıldız, taziyeleri kabul ederken fenalık geçirdi ve yakınlarının verdiği destekle ayakta durmaya çalıştı. Cenaze namazın ardından Karamürsel Şehitlik Mezarlığı'na defnedildi. - Rselkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Onbaşı Kadir Yılmaz Karamürsel'de Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement