Serbestler Diş Polikliniği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Serbestler Diş Polikliniği Açıldı

Serbestler Diş Polikliniği Açıldı

Özel Serbestler Ağız ve Diş Polikliniği; düzenlenen sade bir törenle Seyitoğlu İş Merkezi 1. katında kesilen kurdele ile açıldı.

29.04.2013 11:11

Karaman Durakları karşısında hizmete giren Cem Serbest'in sahibi olduğu Özel Serbestler Ağız ve Diş Polikliniği; düzenlenen sade bir törenle Seyitoğlu İş Merkezi 1. katında (Özpaş Market Üstünde 5. Noter yanında) kesilen kurdele ile açıldı.

Yoğun katılım

Muayene, Protez, Ortodonti, Plant ve Diş ile ilgili her şeyin mevcut olduğu Özel Serbestler Ağız ve Diş Polikliniği Cem Serbest tarafından Karaman ve Deveoğlu durakları karşısında Seyitoğlu İş Merkezi 1. katında (Özpaş Market Üstünde 5. Noter yanında) düzenlenen sade bir kokteylli törenle hizmete açıldı. Polikliniğin açılış kurdelesi ise; Sancaklı Diş Kliniği sahibi Hasan Sancaklı, Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Başkanı Zeki Sürer, TUMSİAD Sakarya Şube Başkan Yardımcısı Recep Kaya, Özgüllü Sahibi Şerafettin Özgüllü, Gönülcü Petrol sahibi Adem Gönülcü, Profile Siemens Bayi Selahattin Bektaş, Karaca İnşaat sahibi Çağlar Baltaoğlu tarafından "hayırlı olsun" dilekleriyle kesildi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serbestler Diş Polikliniği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement